Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » önbizalomhiány ami elrontja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

önbizalomhiány ami elrontja az életem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

úgy gondolom önbizalom hiányos vagyok, a beszariságom mellé.

van egy lány akiért mindent megadnék, és el kéne hívnom valahova (randira) de gyenge vagyok hozzá, több lánynak is bejövök legalább is úgy tudom, és kimondottan csúnya se vagyok, de rosszul vagyok az emberek között, a plázákban szabályosan rosszul vagyok, és ha beülök egy étterembe, telefonozok mert nem merek ránézni az emberekre, mit kéne tennem?

2014. máj. 10. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem szociális fóbia?

Ha itt felismered magad, akkor lehet.

[link]

2014. máj. 10. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, végül is tényleg lehet szociális fóbia... De lehet, hogy csak agórafóbia.

Olyankor is rosszul vagy, ha csak ki kell menned a helyi közértbe, vagy csak simán a parkba egyedül?

2014. máj. 10. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:

nem, akkor nem, de nagyon érdekel mások véleménye, meg a haverjaimmal, osztály társaimmal jól vagyok, csak ha egyedül vagyok, félek mit gondolnak rólam az emberek,hogy tudnék magamnak nyomni egy önbizalom fröccsöt, aztán csajozni?

(15 éves vagyok) és egyébként piásan nincs ilyen, de általánosságban nagyon rosszul vagyok tőle

2014. máj. 10. 21:06
 4/6 anonim válasza:

Szia, én is ilyen voltam..

Nekem most sikerült "elmulasztani".

Óriási megkönnyebbülés volt.

Most hány éves vagy? Volt már barátnőd?

2014. máj. 11. 09:13
 5/6 Bazita ***** válasza:
4-es: hogyan sikerült elmulasztani?
2014. máj. 11. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:

tényleg, hogyan sikerült elmulasztani?

nagyon fontos lenne 15 éves vagyok

2014. máj. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!