Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú elhívott mozizni (nem most ismerkednénk meg már ismerjük egymást) de nem merek. Hogy tudnám legyőzni a félelmem?
Figyelt kérdés
A probléma az hogy folyamatosan az a kép játszódik le a fejemben hogyha plázába megyünk mozizni ott egy csomó "plázalány" van akik a mindennapjaikat ott töltik és gyönyörűek és menőek (olyan "celeblányok") és mi sétàlgatunk én meg kellemetlenül érzem magam mert a többi szèp lànyt biztos megnézi...Meg a másik probléma hogy szerény vagyok és félek hogyha odalépek vele a jegypénztárhoz vagy a kajáshoz hogy hogy beszéljek,mit mondjak mert biztos zavarban leszek majd és elrontom. Folyamatosan az a kép van előttem hogy kellemetlen szituba keveredem. Valahogy nem tudnám hogy kérjem a kajám stb...nem tudom jobban elmagyarázni remélem értitek és tudtok segíteni mert ez a félelem minden fiúnàl előjön és ezért mèg soha nem voltam fiúval étteremben vagy moziban.:(2014. febr. 6. 19:14
1/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2014. febr. 6. 19:15
2/8 anonim válasza:
Képzeld azt hogy nem egy fiúval vagy,akkor talán nem fogsz beantiszocosodni (jézusom milyen szavakat találok ki)
3/8 anonim válasza:
Ha normális a srác, akkor ez egyáltalán nem fogja őt zavarni, de el is mondhatod neki, hogy számodra ez az egész "újdonság", és vannak félelmeid. A srác helyében én ilyenkor mindent megtennék, hogy megnyugtassalak, elbeszélgetnék veled, rád mosolyognék, és azt mondanám, hogy ne görcsölj, mert te vagy a legfontosabb nekem, és megsimogatnám az arcodat. Ez remélhetőleg segítene. :)
4/8 anonim válasza:
nincs magabiztosságod, ez a problémád biztos nem fog megoldódni pár nap alatt (inkább évek)
17/F
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért hívott el téged, mert tetszel neki és nem a "plázalányok"-ra csorgatja a nyálát.
Nem fogja megnézni a többi lányt feltűnően, ha nem bunkó, de ezt is csak akkor tudod meg, ha elmész vele. :)
Próbálj kicsit hinni magadban, lásd magad szépnek. Öltözz fel olyan ruhába ami kiemeli az előnyösebb részeidet.
Nem baj, ha szerény vagy, de ne gondold, hogy bárki többet ér tőled.
Ha tényleg nagyon izgulós vagy akkor tudom ajánlani a magne b6-ot, kicsit ellazít és vitamin.
A pénztárnál meg csak természetesen.. "Szia, egy xy-t szeretnék kérni. Köszi" Hajrá :)
20L
6/8 anonim válasza:
Ne félj, a fiúk általában szeretik az ilyen lányokat, akiken látszik, hogy kicsit izgulnak. Egyetértek a 3. válaszolóval, ha normális a fiú, akkor nem lesz semmi baj belőle, ha elrontasz valamit, de akkor sem, ha kicsit félénk vagy. :)
7/8 WheneverYouWant válasza:
Próbálj meg nem feszengeni előtte .. ne félj attól hogy valamit elrontasz.. semmi értelme. Ha magadat adod és úgy rontasz el valamit még mindig jobb mintha próbálod megjátszani magad... Idővel úgyis kiderül hogy milyen vagy...
8/8 anonim válasza:
Nem kell rágörcsölni. Add önmagad,ha úgy nem tetszel neki akkor nem egymásnak lettetek teremtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!