Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy gyozzem le a felelmem!
Nagyon gátlásos vagyok a lányoknál, nem tudom mit kellene csinalnom hogy ne feljek ennyire a visszautasitastol!
Egyszer nagyon tetszett egy lany mikor el szerettem volna hivni valahova nemet mondott sot a suliba meg a baratnoivel is engem szivattak! Azota nem merek probalkozni lanyoknal annyira szarul esett hogy ramszaltak! Az ivas utani ismerkedes felejtos mert nem iszok alkoholt! 17/F
17/F
Hát, ha már nagyon vágysz egy kapcsolatra, akkor valahogy venned kell a bátorságot. Nem minden lány ilyen bunkó. Tudom, könnyű mondani, hogy légy bátrabb. Én is nagyon félénk vagyok. Szerintem, ha majd igazán szerelmes leszel, akkor majd bátrabb leszel.
Próbálj meg először csak úgy közeledni, mintha csak barátkozni szeretnél, majd mintha csak egy poén lenne, hívd el valahová. És akkor célozgass, hogy te nem csak barát szeretnél lenni. :)
Lányként ezt tudom javasolni. Nálam bevált. ;)
DiMalto -ez nem így mködik,ennyi erővel egész életedbe bepróbálkozhatsz,égetheted magad,mert hátha..........
jobb ha kise mutatod az érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!