Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nicns 1 csajom se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nicns 1 csajom se?

Figyelt kérdés

Nyár óta nem volt barátnőm, és mára már nagyon kikészülktem..

Voltak lányok akik kihasználtak, voltak akik széttörték a szivem, és van akit máig nem felejtek el..

Szerintem nem vagyok egy nagyon ronda srác, eléggé normális kinézetű, viselkedésű srác vagyok, de valahogy nem találtam senkit aki szeretne engem..

Vagyis találtam, és egész jól is alakulgatott, de az elrontottam.. ahogy jobban megismert elmúlt gondolom az érdeklődése irántam..

Valami tippet adjatok már légyszives, hogy hogyan találjak végre egy oylan lányt, akivel boldog lennék:/

16/F

2009. dec. 26. 21:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hu!Ez készx") bocs de ez tökre ráillik volt pasimra ő is 16 éves lett csak ő most november 23.-án 4év 4 nap volt köztünk...Sok csajt ismerek aki az udvariasságot kedveli:) kinyitod neki az ajtót v ilyesmi:)Figyelj a korodbeli lányokra, ha elejtenek valamit ugorj oda segiteni tod mint a romantikus filmekben.És ne csak a külsőt nézd...fontos hogy belülről milyen.És ne jopofizz vele sokat mert végül felír a barátlistájára:)
2009. dec. 31. 04:19
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy mióta nem volt barátnőd! Annak több oka is lehet nem csak te..Nekem pl. régebb óta nemvolt mint nyár és ez nem a külsőm miatt van..ezt most nem nagyképükségből de rengeteg sok fiú gyönyörü lánynak tart.. Én azt tanácsolom neked hogy legyen önbizalmad és járj nyitott szemmel a világban..sosem tudhatod, hogy mikor toppan be egy olyan lány az életedbe aki szintén minden idejét veled tőltené:). Írtad, hogy voltak lányok akik kihasználtak...ne engedd,hogy ezt tegyék veled! Mert csak olyan embert tudnak kihasználni aki hadja..:) Tehát fel a fejjel! Még nincs veszve semmi:) 16/L
2009. dec. 31. 13:24
 33/37 anonim ***** válasza:
Valamire vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen. Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kell majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..
2009. dec. 31. 14:02
 34/37 anonim ***** válasza:

hátfigyu.

szerintem majd rádtalál az igaz szerelem .előbb vagy útóbb .

eléggé normális véleménnyel vagy magadról is megúgy minden másról az életben ahogy elnézem jaa és szerintem nempara h nyár óta nem volt senkid .meg eleve ne te keresd a szerelmet majd ő keres téged .

2009. dec. 31. 14:10
 35/37 anonim ***** válasza:
megirtad már a leckéd?
2009. dec. 31. 16:21
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem :D
2009. dec. 31. 16:45
 37/37 anonim ***** válasza:
Rossz kislány! Álj a sarokba tüstént! :)
2009. dec. 31. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!