Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nicns 1 csajom se?
Nyár óta nem volt barátnőm, és mára már nagyon kikészülktem..
Voltak lányok akik kihasználtak, voltak akik széttörték a szivem, és van akit máig nem felejtek el..
Szerintem nem vagyok egy nagyon ronda srác, eléggé normális kinézetű, viselkedésű srác vagyok, de valahogy nem találtam senkit aki szeretne engem..
Vagyis találtam, és egész jól is alakulgatott, de az elrontottam.. ahogy jobban megismert elmúlt gondolom az érdeklődése irántam..
Valami tippet adjatok már légyszives, hogy hogyan találjak végre egy oylan lányt, akivel boldog lennék:/
16/F
Hát az az igazság h nem vagyok az a nagy csajozós típus, meg nem vagyok az nagy fúú minden héten más csajlla kefélek típus se.. inkább azt szeretnéám ha lenne egy csaj és éjjel nappal vele lennék:D
Csak hát tudom hogy tennem is kell érte..
de ezek a vissazutasítások eléggé tudnak fájni, pedig tudom hogy nem kell komolyan venni..
Az lenne a baj h túl gyors vagyok és őszinte?
ez olyan aranyos.
ritkán hallani/látni ilyet fiúktól.
pedig hidd el, sokan várnak ilyen fiúra;):)
ja és egyébként az őszinteség sohasem baj! az az alapja mindennek.
a gyorsaság lehet gond akkor inkább.
Nekem sincs már pasim nyár óta, és én is elég rosszul viselem. Nekem mindenki azt mondja hogy nagyon szép vagyok meg ilyenek...lehet igazuk van...nem tudom:/ Szerintem várj egy kicsit, hátha eljön az a lány akiről mindig is vágytál:)
14/l
Teso en is igy vagyok ezzel csak annyi h 18 eves vagyok:)
Nekem se volt tul sok baratnom es a leghosszabb "kapcsolatom" is 2 napos volt:) szoval ne gondold h magadba vagy ezzel:D
mindennek eljon az ideje es en azt mondom h ne vedd tulsagosan a szivedre en is ilyen vagyok h mindent a szivemre veszek:|
Faj h nincs baratnom de 1x csak lesz:D
Ne változtass a stílusodon, ne változz "bunkóvá".
vannak olyan csajok akiknek pont a te stílusod az ideál.
Azt akarom ezzel, mondani, hogy ha nem önmagadat adod és ebbe az álcába szeret bele a csaj akkor később kiszeret amikor lehullik a lepel.
De ha azt szereti meg ami te valójában vagy akkor abból lehet tartós kapcsolat.
16 éves vagy, mit akarsz még? Tudod jól, hogy a kordbeli lányok általában idősebb fiúkkal járnak. A nálad fiatalabb lányok meg még komolytalanok illetve ott vannak még a szülők. Ember: nyugi és ne siess!!!!!!
Erőlteted, mintha az életed múlna rajta. Fiatal vagy még nagyon!!!!
Ne ilyen miatt fájjon a fogad, majd 5-6 év múlva már több esélyed lesz. Ne akarj már ideges meg depressziós lenni az ilyen ostoba dolgok miatt!
Az ember elhiteti azt saját magával, ha nem úgy történik semmi ahogy szeretné, akkor minden rossz és így tovább...
Ne nyávogj, mint egy kislány állj a sarkadra!!
Ebben nem tudunk segíteni, csak tanácsot adni. Bár még ez is felesleges, mert már annyi hasonló téma volt már ezzel kapcsolatban a válaszokat megtalálod, ha megkeresed. Mind magadban, mind információ gyűjtés terén... Gyűjts tapasztalatokat és ne a nagy szerelmedet keresd az elsőben, mert addig sok utat kell még megtenni. Ismerd ki az ellenkező nemet...
Ne felejtsd el, még gyerek vagy..elötted a hosszú vonatozás..
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!