Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nicns 1 csajom se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nicns 1 csajom se?

Figyelt kérdés

Nyár óta nem volt barátnőm, és mára már nagyon kikészülktem..

Voltak lányok akik kihasználtak, voltak akik széttörték a szivem, és van akit máig nem felejtek el..

Szerintem nem vagyok egy nagyon ronda srác, eléggé normális kinézetű, viselkedésű srác vagyok, de valahogy nem találtam senkit aki szeretne engem..

Vagyis találtam, és egész jól is alakulgatott, de az elrontottam.. ahogy jobban megismert elmúlt gondolom az érdeklődése irántam..

Valami tippet adjatok már légyszives, hogy hogyan találjak végre egy oylan lányt, akivel boldog lennék:/

16/F

2009. dec. 26. 21:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Ebben a bunkóba kételkedek :D Mint a mondás is tartja kételkedem tehát bunkó vagyok xD

Szval és tudok marhajófej lenne tudok bunkózni is mégse egyszerű egy olyan lányt találni akit énakarok.....Igaz pár hónapja szakított velem bnőm majdnem 1,5év után de marharosz egyedül és tényleg jólenne már valaki,de olyat sem akarok akivel ég és föld vagyunk kb....De majd kiderül elkell hívni élőben talizni ha belemegy azmár egy +pont aztán a többi majd kiderül ki milyen élőben :) Remélem énis hogy új év új bnő :P

2009. dec. 30. 18:00
 22/37 anonim ***** válasza:

szia!

nos...nekem is ez a problémám ami neked, csak én lány vagyok (15)....én is problémáztam ezen, de a végén csak arra jutottam, h ha görcsölök rajta, akkor végkép nem mennek a dolgok.szoval csak ezt tudom mondani mint az előttem szólók.Türelem, és járj nyitott szemmel.Gondolom te se az a fajta vagy h:"ha nincs ló, jó lesz a szamár is." nyugalom, ne stresszelj. sok sikert! :)

2009. dec. 30. 18:33
 23/37 anonim ***** válasza:
A válasz megírásának időpontja: 12-27 01:07, bárcsak így lenne de nekem nem így esett le a dolog, am énis ilyen vagyok mint te, csak én azthiszem tul lassú voltam. a témnál maradva pedig egyszer csak eljön a mi időnk:)
2009. dec. 30. 19:00
 24/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont az a gond, hogy te is tényxleg hosszútávra gondolkodsz, és aki a te korodban még nem így van vele, az egyszerűen megérzi és ezért nem kezd bele...szóval remélem érted a mondatot :D Most jön az, hogy miért gondolkodna hosszabb időben egy ennyi idős "gyerek". Infonak, az egyik osztálytársam szülei általános óta együtt vannak, most mind a ketten 40 fölött, és van 3 gyerekük. Szóval ha 3:100 arányban is de van ilyen :)
2009. dec. 30. 19:20
 25/37 anonim ***** válasza:

akit máig nem felejtek el..

próbáld meg rendbehozni

új év új fogadalom

legyél vele kedves

viccelődj vele

keresd a társaságát

próbálj meg szemezni vele....

elmondok valamit, hogy miért tanácsolom

velem is pont ez volt egy éve

a srácnak bejöttem konkrétan is a tudomásomra hozta, de én nem mertem lépni (lehet hogy a tied se mert...) adj neki biztonságérzetet hogy tudja számíthatsz rá legyél mellette ha baja van... ez egy éve volt azóta azzal a sráccal járok, nagyon szeretem, fősulira járunk és összeköltöztünk

adj neki még egy esélyt mert hidd el feledni őt egykönnyen nem fogod...

sok sikert nagy hosszú szerelmet :)

19 lány

2009. dec. 30. 20:17
 26/37 anonim ***** válasza:

Nekem ne merjél bunkóvá változni.. :D

"Kihalnak" a jófiúk és részben ez a gond a világgal.

Tippem az,hogy ne feltétlen a Nagy Ő-re várj.Nekem valahogy az jött át,hogy szinte már görcsösen keresnél 1 lányt,hogy végre boldog lehess.Könnyű ezt mondani,de semmit nem kell sem siettetni-sem erőltetni.

Amúgy nekem is valami ilyesmi lenne a kínombajom. Nyár végén szakítottunk a barátommal. Kapcsolat teljesen meg is szakadt. De ahogy látom nap mint nap a boldog párokat,mindig az merül fel bennem hogy: Francba már.Annyira vágyom 1 olyan fiúra,akinek tényleg én vagyok a szerelme,akit szerethetek-átölelhetek-hozzábújhatok...

Nem is tudom,talán túl érzelmes vagyok,és ezek csak vágyálmok maradnak.

Mindig próbálom magam kontrollálni hogy ne keressek eszeveszetten-őrülten valakit. Hála'égnek sikerül,de hát na,kamasz vagyok,dolgoznak a hormonok xd

Sok sikert neked! :)

15/L

2009. dec. 30. 21:29
 27/37 Just Happy 94 ***** válasza:

Ne legyél bunkó légyszíves...

Te így vagy jó, ahogy most vagy... komolyan... ilyen fiúról nem szoktam hallani mint amilyen te vagy... végre egy ember, akinek normális a felfogása... amúgy én is így vagyok a dologgal, csak lány vagyok és 15 éves... de tényleg ne görcsölj, mert azt a lányok látják... a gyorsaság lehet tényleg a probléma... csak egy kicsit legyél lassabb, és teljesen okés lesz minden... szerintem.

Sok sikert!!! =)

Csajszih

2009. dec. 30. 22:22
 28/37 Just Happy 94 ***** válasza:
előző vagyok--> a csajszih az egy aláírás féle akart lenni...
2009. dec. 30. 22:23
 29/37 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt elsietni.Ilyenkor még a lányok jó bulinak tartják,hogy minél több pasijuk van,annál menőbbek.

Először is ismerkedj,menj el szilveszterezni,hátha találsz egy értelmes barátnőt.(:

De még rá is érsz,mert még úgysem most fogod megtalálni az igazit.

Bár ki tudja?:)

2009. dec. 30. 22:48
 30/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ott a probléma h "nyár óta nem volt nőm jópáran összetörték szívem meg bla bla bla..."

Te minden csajba szerelmes leszel akivel találkozol?

Nekem évente ha egy jön, addig meg hagy menjen az egyéjszaka:)

2009. dec. 30. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!