Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nicns 1 csajom se?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nicns 1 csajom se?

Figyelt kérdés

Nyár óta nem volt barátnőm, és mára már nagyon kikészülktem..

Voltak lányok akik kihasználtak, voltak akik széttörték a szivem, és van akit máig nem felejtek el..

Szerintem nem vagyok egy nagyon ronda srác, eléggé normális kinézetű, viselkedésű srác vagyok, de valahogy nem találtam senkit aki szeretne engem..

Vagyis találtam, és egész jól is alakulgatott, de az elrontottam.. ahogy jobban megismert elmúlt gondolom az érdeklődése irántam..

Valami tippet adjatok már légyszives, hogy hogyan találjak végre egy oylan lányt, akivel boldog lennék:/

16/F

2009. dec. 26. 21:40
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért skacok, csak kicsit siettem az írásával.
2009. dec. 26. 21:44
 2/37 anonim ***** válasza:
82%

még fiatal vagy ahhoz h párt keressél, csak barátnőt keress, most még úgy sem fog hosszú ideig tartani egyik sem

ne csináld azt amit a nők h a nagy ŐŐŐ-t keresed, ne a sült csirkét várd h a szádba repüljön! menj, és szedj fel egy kiscsajt, és legyetek boldogok amíg tart...

2009. dec. 26. 21:48
 3/37 anonim ***** válasza:
20%

Háromnegyed tízkor hova siettél az írással?

Tizenhat évesen érdekeljen más, például a vonzástörvények.

2009. dec. 26. 21:50
 4/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem szabad túlságodan erőltetned... majd ha lesz egy olyan lány, akit ha meglátsz el áll a lélegzeted és sikerül meghódítani akkor onnantól fogva nem lesz problémád... addig meg bulizz..istenem 16 éves vagy! Miért akarsz hirtelen egy hű de komoly kapcsolatot? keresgélj, de ne légy túl heves... a csajok azt észre veszik, ha vki nagyon akar valamit.. és olyankor megijednek... tapasztalat beszél belőlem hidd el.. :) egy 15 éves L :)
2009. dec. 26. 21:51
 5/37 anonim ***** válasza:
76%

"Miért nincs 1 csajom se?" - ebből nekem nem az jön le, hogy tartós kapcsolaton gondolkodna :)

Az okát ennek nem tudom, lehet sokminden. Mindenesetre ne add fel, járj sokat olyan helyekre, ahol vannak lányok, és próbálkozz sokat.

2009. dec. 26. 21:51
 6/37 A kérdező kommentje:

Hát az az igazság h nem vagyok az a nagy csajozós típus, meg nem vagyok az nagy fúú minden héten más csajlla kefélek típus se.. inkább azt szeretnéám ha lenne egy csaj és éjjel nappal vele lennék:D

Csak hát tudom hogy tennem is kell érte..

de ezek a vissazutasítások eléggé tudnak fájni, pedig tudom hogy nem kell komolyan venni..

Az lenne a baj h túl gyors vagyok és őszinte?

2009. dec. 26. 22:15
 7/37 anonim ***** válasza:
90%
21:51-es(15L), segíts a barátunkon! ;D
2009. dec. 26. 22:19
 8/37 anonim ***** válasza:
92%

nah, látod, ez itt probléma, ha jól sejtem te az a tipikus "jófiú" vagy! én is így voltam, de megváltoznak a dolgok!

most már 21 évesen csodás kapcsolatom van, fősuli, együtt élünk, és tökéletes minden!

a jófiú mindig megszívja, de az nevet, aki utoljára nevet!

2009. dec. 26. 22:22
 9/37 anonim ***** válasza:

22:19-es!

Mégis hogyan?

23/f :D

2009. dec. 26. 22:25
 10/37 anonim ***** válasza:
bocs-bocs, közben rájöttem, mit nem vettem észre, nem szóltam... :P
2009. dec. 26. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!