Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van az embernek egy nője annak mindig verekedés a vége?
Figyelt kérdés
akármék haverom járt egy nővel mindig a volt barát verekedés akkart kezdeményezni én is akartam foglalkozni egy nővel miatta 2 szőr akartakmegverni én inkább kerülőm a verekedést meg igazábol félek is től mit twegyek?2009. dec. 26. 19:34
1/8 anonim válasza:
ilyenről még nem is halottam max ritkáán..
nemtom te mien lányokat fogsz ki..meg mien környéken laksz
xD
2/8 anonim válasza:
Még várj egy 3-4 évet, és amikor olyan 16 éves körül leszel, akkor már nem kell verekedni a lányokért (értelmesebb körökben persze, most nem Móúnikás társaságokról van szó)
3/8 anonim válasza:
Balszerencsés egy bagázs vagytok ti:)én 3 nővel jártam huzamosabb ideig egyik volt barátja sem akart megverni.Keresgélj a könyvtárban ott gondolom nem olyan lányok vannak akik vadbarmokkal jártak:)
4/8 anonim válasza:
nekem meg egyik volt csávom se akarta megverni a mostanit meg a barátnöimnél se fordult elö h ex megverte volna a mostanit..:D
5/8 A kérdező kommentje:
hát én szabolcs megyében lakok és erre felé vannak ilyenek nem mondom hogy gyakran de előfordulnak.meg féltékenységből verik meg az embert meg ráküldik a fél cigány népséget és megveretik meg ilyesmi én ilyenekről hallottam!
2009. dec. 26. 20:47
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és tanácsokat!!!
2009. dec. 26. 20:49
7/8 anonim válasza:
mert falun laksz és ott még annyira elmaradottak az emberek, hogy ha egy csajnak van új pasija akkor az ex pasi ezt úgy értelmezi hogy verekedés lesz!! :S ez szánalmas!! ha már az ex srácnak nem a bnője akkor nem tud vele mit kezdeni!!
8/8 anonim válasza:
Velem eddig csak egyszer volt ilyen. A barátnőmre ráhajtott egy gyerek, és elkezdte osztani hogy így megver, úgy megver, persze még soha életében nem látott. Voltam olyan kedves és megkerestem. Gyakorlatilag annyi kellett hogy megálltam előtte, és szép halkan megkérdeztem, hogy kit is akar ő megverni. Miután csak nyökögés volt a válasz, meg hogy nem úgy értette, közöltem vele, hogy ha még egyszer akár csak ránéz a barátnőmre levágom a f***át, és megetetem vele. Azóta nem hallottam róla. Szerintem az ilyenek csak addig kemények, amíg nem kell semmit tenniük. Csak pofáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!