Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak szeretik az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szeretik az olyan lányokat, akikért sokat kell küzdeni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 20:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen. De amint úgy dönt a nő, hogy biztosan esélytelen vagyok akkor azt világosan tudassa velem, hogy ne fussak felesleges köröket.
2014. máj. 5. 20:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Én szeretek így küzdeni birom az ilyeneket de attól is függ milyen a csaj és milyen minőségben kell érte kűzdeni az ilyen nagyon-nagyon hosszú dolgokat nemszeretem pláne ha unalmas és fárasztó is. De ha jól csinálja nagyon birom....
2014. máj. 5. 20:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha túl sokat kell, azt nem szeretem. Egyrészt honnan tudjam, hogy nem csak szívat-e, másrészt ha nem lehet közel kerülni valakihez, az fárasztó, és egy idő után rá lehet unni. Annak meg végképp nincs semmi értelme, hogy próbálom megismerni az illetőt, ő meg hosszú idő után közli, hogy bocs, de nem jössz be nekem. És egyébként is nagyon kevés az olyan lány, akiért valóban érdemes (lenne) küzdeni, még az átlagos csajok többsége is irtó válogatós.
2014. máj. 5. 20:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem.

Én akkor udvarolok valakinek ha latom hogy érdeklem. Ha sz*rik rám akkor keresek mást..

2014. máj. 5. 20:30
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha küzdeni kell, az sem jó. Ha könnyen adja magát, az sem jó. Sehogy sem tudod úgy csinálni, hogy a férfiaknak jó legyen...
2014. máj. 5. 20:45
 16/22 anonim ***** válasza:

20:45 - Ha a pasas gyakran akar szexet akkor egy szexmániás perverz disznó, csak a tested kell neki, fúj, monnyonle. Ha egy pasas ritkán akar szexet, akkor meg impotens, fatökű, biztos nem is szeret igazán, fúj,monnyonle...

Szar érzés mikor visszanyal a fagyi,ugye?

2014. máj. 5. 20:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem. Aki nem küld vissza "jeleket", hogy én is szimpatikus vagyok neki, olyannál nem is próbálkozom eleve. Szerencsére gyorsan le tudom szűrni, hogy van-e esély valakinél vagy nincs.
2014. máj. 5. 20:57
 18/22 anonim válasza:
Nem szeretem. Ha beszélgetek vele és tudja mit akarok, ne rázzon le hülye dumákkal...
2014. máj. 5. 21:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha sokat kell kuzdeni, mert ha kierdemled a jutalom is edesebb.

Csak ereztesse, hogy van ertelme kuzdened.

2014. máj. 5. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Így van! Én szeretek "küzdeni" egy lányért! És kelljen is küzdeni érte! Akiért nem kell küzdeni az egy idő után unalmas lesz! Mindemellett legyen kicsit titokzatos is! Az sokáig fenntartja az érdeklődésemet! Persze határok vannak, ne ess át a ló túloldalára!
2014. máj. 5. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!