Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell rendesen? Mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell rendesen? Mert meg most se tudom.

Figyelt kérdés

Probalok mindig kozeledni egy csajhoz de sose sikerul tobb minthogy csak baratok legyunk...

Mit tegyek h ne csak baratnak tekintsenek a csajok?

Mit szeretnek igazan?... probalkoztam mar sokmindennel azzal is h tisztan onmagam adom..

de nem valt be semmi...

sokszor is volt h 1-2 napot jartunk aztan meg elhagytak...

2009. dec. 25. 21:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egy baratom ex csaja volt:) akivel meg nagyon joba voltak... es en mondtam a haveromnak h adja meg a csaj telefonszamat:) (azelott lattam kepeket rola) a haverom masnap megmutatta a csajnak az en kepeim es megkerdezte h teccem neki aztan meg igent mondott:)

Eloszor akartam tudni mennyi eselyem volna kilso tulajdonsagaimmal...

felhivtam a csajt beszeltunk telefonon :)

es megbeszeltuk h talalkozunk mivel felmentem varosra es o ott lakik...

szoval megbeszelt talalkozas volt:)

2009. dec. 25. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak lelombozni, de ez a "haver levedlett ex-csaját átadja, mert ő ilyen jófej"-taktika eléggé esélytelen.

Képzeld magad a lány helyébe: jön az exed, aki azt mondja, hogy tetszel egy vadidegen haverjának (minusz pont, mi az, hogy kerítőt használsz, mint az ovisok?!), és nesze vannak képek róla, és megkérdi, hogy tetszik-e neked... Erre később felhív az az ember, akit láttál a fényképen, és semmit se tudsz róla, csak annyit, hogy az exed valakije (ez szintén minusz pont, hiszen kit érdekelnek ennyire az exei, pláne azok haverjai).

Gondolom, a csajnak nem volt jobb dolga, így elment egy röpke kólázásra, hátha mégis te vagy a nagy Ő, de hát beigazolódott a papírforma, hogy nem... Ha két vadidegen megy randira, akkor 99,99% a bukta.

És nem akarlak megbántani, de sajnos a hozzászólásaid alapján nem saccoltalak volna többnek 16-nál, a veled egykorú (azaz 18 éves) lányok inkább a komolyabb, magabiztosabb férfiakat választják.

Amíg "csaj"-nak hívod a leendő barátnődet, addig nem is nagyon fogsz komoly lányt találni.

Szerintem kell neked még pár év, de azért ne írd le magad.

2009. dec. 25. 23:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Lehet ha azert is vagyok lemaradva ezzel mert szoszerint nalam kiesett a tini kor:)...

mivel sose mentem bulizni (tan 1x egy evbe)...nem nagyon foglalkoztam csajokkal es ne csak a kifejezesi stilusomat nezd mivel nem vagyok tiszta magyar (erdelyi svab vagyok)

2009. dec. 25. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!