Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek mi az oka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mi az oka annak, hogy manapság a NORMÁLIS FIÚKNAK (akik megbecsülnék a barátnőjüket) vagy éppen nincs barátnőjük, vagy esélyük sincs arra, hogy legyen? Van köztetek olyan, aki ismerkedne ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
Kérlek a véleményeteket részletesen fejtsétek ki!

2014. ápr. 28. 22:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
19 es igazad van
2014. ápr. 29. 18:09
 22/35 anonim válasza:
Azért léteznek még normális lányok is, akik nem egy amőba értelmi szintjén vannak, meg akiket nem az érdekel egy pasiban, hogy mennyi pénze van (legalábbis egy biztos van, itt ül a gépem előtt :D), csak azokat nehezebb észrevenni, mint a plázap*csákat... Sokan mondják, hogy "én normális lányt keresek", aztán mégis valamiért azok egyedül vannak, a magamutogató lányok meg nem.. Én szívesen megismernék egy normális srácot (bár az igaz, hogy aki normálisnak tartja magát, az nem biztos, hogy az is), de hidd el, lányként sem könnyebb...
2014. ápr. 29. 20:33
 23/35 Noydra ***** válasza:

Semmi köze az öltözködésnek a szellemi, vagy értelmi szinthez.

Ezt megint le kell írnom. Nem minden "magamutogató" lány felszínes, belül üres p.i.na, és nem minden "visszahúzódóbb" lány okos, értelmes, normális, hűséges, kitűnő, jószívű, satöbbi f.a.szság.

Sokszor az irigység beszél az ilyen nőkből és minden áron belsőleg akarják tökéletesnek mutatni magukat, ha nem azok külsőleg.

Megint lehet fikázni, de ez így van.

2014. ápr. 29. 20:43
 24/35 anonim válasza:

Utolsó, elismerem, hogy igazad van. Csak azt akartam mondani, hogy jobban észrevesznek egy szép lányt, mint egy "okos, értelmes, normális, hűséges, kitűnő, jószívűt", aztán meg azon megy a sírás, hogy nincs normális lány.

22-es vagyok

2014. ápr. 29. 21:02
 25/35 Noydra ***** válasza:

Igen, de értelemszerűen, ÁLTALÁBAN minden fiú szép lányt keres (vagy legalábbis olyat, aki vonzó számára).

Valakinek elég, hogy szép legyen (felszínes kapcsolat).

Valakinek arra is szüksége lenne, hogy okos, értelmes is legyen a lány, amiből lássuk be kevés van manapság, hát még hűségesből ezek mellé.:D

Viszont van. Így undorítónak tartom ezt a "plázap.i.csás" szöveget.

2014. ápr. 29. 21:24
 26/35 anonim ***** válasza:
82%

És itt jön az, h a lány, aki helyes fiút akar felszínes, de minden férfi szép lányt akar?? Akkor én miért ne akarnék jóképű srácot?

A másik meg, h 90 százalékban a férfi kúr félre. (Persze sokszor mert a csaj rámászik, de akkor is.) Én hűséges voltam, nem értem vele semmit!

2014. ápr. 29. 22:41
 27/35 anonim ***** válasza:

22-es hidd el én próbálkozok, sőt... Soha nem volt olyan barátnőm, aki hasonlított volna az általad leírtakra. Csak éppen a végén kiderült, hogy tévedtem. :D Egyébként tudom, hogy a másik oldalon állva se jobb a helyzet egy fokkal se... Ismerem a pasikat, én is az vagyok, így hallok, látok eleget.

Azt meg hogy te milyen vagy nem igazán tudom megítélni, főleg hogy a saját géped mögött ülsz, nem pedig az enyém mögött. Akkor már lenne egy kis rálátásom. :)

26-os ezt a 90%-os dolgot mégis miből sikerült leszűrnöd? Saját tapasztalat, hogy 10-ből te csak egy pasid csaltad meg a másik 9 meg téged? Mert akkor én 100%-ot mondhatnék a nőkre... :D

2014. ápr. 29. 23:43
 28/35 anonim ***** válasza:

3 barátomból 2 megcsalt, apám évekig csalta anyámat, és egyik legjobb barátnőmet szintén nemrég átejtette a pasija. Aláírom, hogy nem 90%, meg hogy a nők is félre tudnak lépni, de én azt tapasztaltam, h a férfiak nem bírnak a gatyájukkal.

Házasságban viszont szinte 90%. A férfiak nem bírnak ki éveket egy mellett. És nem tudnak nemet mondani a kísértésekre.

De bocsánat, nem ez volt a ké rdés..

Én is egyetértek azokkal, akik úgy tartják, h a "normális" fiúk, ha nem tudnak barátnőt szerezni, vagy nagyon zárkózottak, unalmasak, nyomik, vagy van valami más probléma. Általában csak túl zárkózottak, és úgy nehéz ismerkedni, ez nem titok.

2014. ápr. 30. 07:46
 29/35 anonim ***** válasza:

Erre most hozhatnék ellenpéldát, nem is egyet, de teljesen feleslegesnek érzem.

Az, hogy kivel mi történik részben rajta is múlik. Félre ne érts, nem a te hibád, hogy a pasi veled volt megcsalt, viszont az már igen, hogy nem ismerted azt, akivel együtt vagy. Természetesen ez ugyanígy rám is igaz... Előfordul mindenkivel, hogy "megvakul". De az ilyen esetekből tanulunk.

Azért ez nem azt jelenti, hogy fel kéne adni, vagy nem kell esélyt adni a dolgoknak, csak néha egy kicsit racionálisan kellene végiggondolni a helyzetet, de sokszor ez elég nehéz, sajnos nekem is.

2014. ápr. 30. 13:04
 30/35 anonim ***** válasza:

Sajnos senkit nem tudsz igazán megismerni.

Ez a srác pl., aki ugyanúgy megcsalt, elötte egy nappal mondta, h szeretlek. Sose bíztam meg benne teljesen, nem hittem el maradéktalanul amiket mondott nekem, de eléggé bíztam benne. Nem kellett volna. Apámért a kezem a tűzbe tettem volna, mégis csalta anyámat több évig, és szemrebbenés nélkül hazudott. Úgyhogy nem, nem lehet megismerni valójában senkit. Vagyis inkább azt mondom, az emberek változnak. Mindenki. Úgyhogy az a hibás, aki megcsal és hiteget, nem én, ha hiszek.

2014. ápr. 30. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!