Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mi az oka annak, hogy manapság a NORMÁLIS FIÚKNAK (akik megbecsülnék a barátnőjüket) vagy éppen nincs barátnőjük, vagy esélyük sincs arra, hogy legyen? Van köztetek olyan, aki ismerkedne ilyen sráccal?
22 évesen már többet próbálkoztam, mint az itt jelenlévő nethuszárok együttvéve, de nem érdekes, biztos ismersz. ;)
Ez a nyolcasnak szólt.
"3-as, ezzel csak annyi a gond, hogy látod, hogy szinte egyedül vagy rengeteg szaktársaddal szemben. Tehát szerinted is trék az esélyek."
Azért ismerek még pár kivételt, de sajnos többségben vannak azok, akik nem ilyenek.
Régebben foggal-körömmel ellenkeztem, védtem a nőtársaimat, de azóta rájöttem, hogy nem magamból, meg a legjobb barátnőimből kell kiindulni.
Tényleg trék az esélyek sajnos. A barátomat is a nagy részük kikosarazta volna felszínes, idióta indokokkal, hiába tény (szerintem) az, hogy olyan szempontok szerint válogatnak, ahogy most, akkor nem sok esélyük van, hogy megkapják azt egy fiútól, amit én kapok a barátomtól.
hát én is ezt látom ,sok haverom egyedül van vagy csak úgy szétnézek és sok férfit látok akik amúgy becsületesek rendesek és azt látni rajtuk h normálisak is, semmibe vannak nézve.A menőség jobban számít mint hogy becsületes rendes.Egy cigánnyal is összejönnek előbb :D undorító ge*ci féreg nők vannak manapság egyébként.Én is okádok soktól..
am
a határozottság sokat jelent.Tisztelet meg annak járjon aki kiérdemli,sokan itt véreznek el.Tisztelnek minden ócska ku*rvát...
Megint ez a hülyeség.
Amit a férfiak normálisnak gondolnak, az többnyire azt jelenti, hogy szerencsétlen, anyuci kicsi fia.
Nem ugyanaz!
Az, hogy valakinek nincs barátnője, ott bizony ő a hibás. Nem a nők vagy a társadalom.
Vagyis de ha örökké siránkoztok akkor minden más lesz.
Hiába vagy 'normális', ha nem tudsz olyan benyomást tenni amivel érdekessé teszed magadat, akkor nehezen lesz nőd.
Első találkozáskor ritkán gondol arra egy nő, hogy te majd nem fogod verni és megcsalni, ilyenkor más benyomásokra van szükség.. ennyi.
17-es ugye ezt most nem gondolod komolyan? Nézz már szét kérlek... pont az anyuci meg apuci kicsi fia az, aki után eldőlnek a csajok, mert alá tettek egy autót, vagy egy házat... :D A legtöbb azt se tudja, mi az a munka... Ne akarjunk már mártírokat gyártani az elkényeztetett gyökerekből ha lehet.
Természetesen azt is aláírom, hogy a legtöbb pasi, aki normálisnak tartja magát valahol defektes, olyan komplexus(ok)al, ami(ke)t nagyon nehéz lenne egy csajnak eltüntetni. /Bár ez igaz a másik oldalra is, ismerek bőven eleget./
De azért vegyük már észre, hogy a legtöbb fiatal manapság se szellemileg se lelkileg nincs magasabb szinten mint egy amőba. Jelenleg kb az együnk, igyunk, dugjunk, éljünk túl valahogy szinten mozog a társadalom nagy része /ezeket nevezem én feleslegnek/. Abba meg inkább nem megyek bele, hogy kik, mivel, mikor cseszték el a egészet, vagy mivel lehetne javítani a helyzetet, mert nincs kedvem egy könyvet írni erről jelenleg.
Meglátásom szerint a normális egyáltalán nem valami kitüntetés és nem jár érte extra kedvezmény, bármennyire is szeretnék egyesek. A tolerancia, együttérzés, hűség, őszinteség minden kapcsolat alapja, vagy legalábbis annak kéne lennie. Emellett egy férfi legyen már férfi, ha lehet. Ez nem arról szól, hogy legyen egy autód, vagy saját házad 20-25 évesen, de azért legalább legyél már képes meghívni a nőt egy vacsorára. Mondjuk az se ártana, ha a nőknek meg nem földön kívüli hely lenne a konyha, a mikró meg nem űrtechnológiás eszköznek számítana.
Sajnálatos, de én mindig azt vallottam, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel, ami illik hozzá, még akkor is, ha ez a külvilág szerint vagy épp saját maga szerint nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!