Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyek emos, vagy öltözzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek emos, vagy öltözzek melegnek hogy legyen barátnőm?

Figyelt kérdés
Én nem értem de minden fiúnak aki hominak öltözik vagy csőgatya fülbevaló fülltűgíto stb tök szép csajaik vannak. Én pedig megmerem kockáztatni h "nem vok ronda",rendesen öltözködök, de nekem nincsen. Legyek én is emos, kezdjek depizni??
2009. dec. 23. 20:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
köszönjük nagymami. mégvalamit?
2009. dec. 24. 17:20
 12/20 anonim válasza:

Jelmezt akarsz? Emosnak lenni szerintem tré. Idősebb vagyok (33F)és az a helyzet, hogy láttam már pár múló divatot, ez az emo téma is olyan. Nekem is ég a pofám a nyolcvanas évek végi séróim miatt :D A nők többségének nyilván a külsőségek számítanak, és a divat is nagyobb hatással van rájuk, mint ránk.

Szerintem nem az öltözködési stílus a legfontosabb, hanem az, hogy legyen egy saját stílusod. És a duma. A nők szerintem jobban bírják az érdekes fazonokat, mint a tömegfejeket. Aztán ez a szép is relatív ám. Egy közepesen jó nő társaságát ugyanannyi idő alatt szokod meg, mint a fullost. Az intelligens, és rendszeresen sportoló nőket ajánlom, nem az emókat. Azokat max egyszer megrántja az ember, aztán...

2009. dec. 25. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát már elnézést, de semmi baj a fültágítós, fülbevalós, csőgatyás fiúkkal (és lányokkal). FELTÉVE ha nem divatból csinálja, hanem mert valójában is ilyen a stílusa. Ami sajnos nem mondható el a mai gyerekekről, a nagyja kinövi max. 20-23 éves korára. Aki pedig nem, azoknak valójában ez tetszik. Szóval nem kell általánosítani. És nem mindenkinek jön be ez az extrém forma, olyanokkal ismerkedj, akik a "normálisra" buknak. Üdv. (egy 20 éves piercer lány)
2009. dec. 25. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:
És ismerkedsz is, vagy te is a sültgalambravárók közé tartozol?
2009. dec. 25. 20:40
 15/20 A kérdező kommentje:
O.o ha tudnád :D
2009. dec. 25. 22:46
 16/20 anonim válasza:

Hm...

Nem kell sem emonak, sem METROszexualisnak lenned. Egyszeruen legyel onmagad. Mondjuk kicsit rossz tudni, hogy sokan a kulsosegekre mennek.

Ha ez segit :

-szeretem, ha egy fiunak hosszu a haja, de csak annyira, hogy jo erzes legyen beleturni.

- ne hanyagolja magat

- figyelmes, kedves es megerto . Persze ne legyen a rajongom.

- tudjunk beszelgetni, ne csak abbol alljon a kapcsolatunk, hogy egymas szajaban vagyunk.

16\L

2009. dec. 25. 23:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Tom miről beszélsz!Nekem is abss*a az agyam...illl bas*ta...megmaradtam önmagam és most olyan barátnőm van hogy 1 buz* emossal se cserélnék...;) kitartás:D
2009. dec. 25. 23:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Sokat járkálok az utcán és általában igazi párokat látok. Divatlányhoz egy Divatfiú ebből lesz a Divatpár. Tök szép és tök jó :-) De tudom, hogy én nem Divatfiú vagyok és nekem nem is kell Divatlány mert ő nem hasonlít hozzám ahogy kívül nem úgy belül sem. "Similis simili gaudet"/hasonló a hasonlónak örül/.

És van jópár gyönyörű normális nő csak ők már nem az iskolába járnak "divatozni" hanem inkább munkahelyre dolghozni. Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen Nő..akit már tényleg Nőnek lehet nevezni mit szólna egy ilyen emós, divatos öltözködésében is komolytalan faszhoz. Remélem meg is válaszoltam a kérdéseket.

amúgy pedig kevés nő van akinek az intelligenciája tovább tart a szépségénél...:-) Na de nekem az a kevés kell :)

2009. dec. 26. 02:03
 19/20 anonim válasza:
Gondolj bele ezek a majmok hol lesznek 5 év mulva?
2011. márc. 15. 21:56
 20/20 anonim válasza:
Az h emo nem egyenlő avval h depis. Én is az vagyok szóval tudom, bár én lány vagyok és hidd el attól h emo vagy nem lesz jobb barátod/barátnőd, és semmiképp ne változz meg másokért, ha valaji szeret az olyannak szeressen amilyen vagy:))
2019. jan. 7. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!