Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek öltözzek beöltözős bulin?
Figyelt kérdés
olyan randiféle lesz, valószínű hogy ott lesz a srác akivel egy ideje találkozgatunk, illetve az is lehet hogy együtt megyünk. szerintetek minek öltözzek, ha mesehős!filmhősnek lehet? jól akarok kinézni, de nem macska meg ördög meg ilyen sablonos dolgok, mert minden második csaj az lesz, látványos akarok lenni, de nem is közönséges:D légyszi nagyon idétlen dolgokat ne írjatok, olyat amibe ti is elmennétek a helyembe:D2011. febr. 19. 22:07
1/7 anonim válasza:
piroska, kis miniben...
mini mouse is cuki
3/7 A kérdező kommentje:
hófehérkére is gondoltam, mert sötét a hajam, és fehér a bőröm, a hajamat begöndöríthetem, de ahhoz mit húzhatnék fel? meg vmi nyaklánc is jó lenne vmi nagy almás medállal a közepén, szerintetek kivitelezhető? vagy még más ötlet?
2011. febr. 19. 22:20
4/7 anonim válasza:
Hófehérke nehéz...
Törpilla jó lehet, ha van kék harisnyád :)
5/7 anonim válasza:
Cody parancsnoknak, vagy csak egy egyszerű klónkatonának:D
6/7 anonim válasza:
Én katicabogárnak fogok öltözni :D
7/7 A kérdező kommentje:
csini kis nyuszi leszek:) de azért köszi a tippeket:)
2011. febr. 21. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!