Az ilyen férfiakat mér nézik melegnek?
Figyelt kérdés
Vagy lúzernek! Aki nem nagyon tud csajozni, esetleg még 20 éves korában is szűz még.2011. szept. 25. 22:18
1/21 anonim válasza:
az én barátom 18 volt mikor elöször elvesztette a szüzességét (velem).. egy normàlis làny (öhmmmén öhhmm :D) ezt értékeli :)
2/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk nemértem a linknek mi köze van ehhez a kérdéshez.
2011. szept. 25. 22:29
3/21 anonim válasza:
Benne van a kérdésedben a válasz. Mert még 20 éves korában is szűz még.
4/21 A kérdező kommentje:
És ez olyan dolog amiért melegnek kell nézni?
2011. szept. 25. 22:38
5/21 anonim válasza:
Mert szemét, érzéketlen dögök, azért. Én 25 évesen vesztettem el, egyszerűen azért, mert így alakult. Próbálkoztam, de nagyon sokáig nem sikerült.
Nem egy alkalommal majdnem verekedésbe torkollt a dolog, mert annyira feldühítettek. Jól jegyezd emg: az emberek komoly része semmiféle empátiával, együttérzéssel nem rendelkezik. Ha nem tetszik nekik, akkor hozzák össze egy lánnyal őket, vagy pedig fogják be a pofájukat!Ez a véleményem.
6/21 Dilettáns döggomba válasza:
A mostani páromat is leb.zizták, méghozzá egy tanárnő (!), mert sűrűn járt ide-oda a haverjával, csajjal meg ritkán lehetett látni. Nagyon is hetero.
7/21 anonim válasza:
engem is le bu.ziznak.......
a saját unoka bátyámtól egészen anyámig mindenki.
én sem értem, hogy miért bűn 19 évesen szűznek lenni.....:S
8/21 nevetnemadok válasza:
Azért mert a hülye bunkók azt tartják menőnek ha már korán elveszted a szüzességedet és minél többször szexelsz aki nem ilyen azt melegnek tartják meg lúzernek.Am meg nem mindenki csak a bunkók.Szal aki értelmes ember(pl. sokan akik elöttem válaszoltak nevet nem mondok)az nem csinálja ezt.A mai világban sok a bunkó ember (én is az voltam és amikor "megváltoztam" rájöttem mekkora hülye voltam akkor).
9/21 anonim válasza:
Engem midenki hominak nézett a munkahejemen. Erre összejöttem a főnököm csajával. E miatt kirugtak balhém is lett belőle és a csaj se ékte meg. Nem kell bizonyitanod semmit senkinek, okulj az esetemből. Tapló az egész banda. És ne menj prostihoz se ,hogy bizonyits.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!