Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az ilyen férfiakat mér nézik...

Az ilyen férfiakat mér nézik melegnek?

Figyelt kérdés
Vagy lúzernek! Aki nem nagyon tud csajozni, esetleg még 20 éves korában is szűz még.

2011. szept. 25. 22:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom 18 volt mikor elöször elvesztette a szüzességét (velem).. egy normàlis làny (öhmmmén öhhmm :D) ezt értékeli :)
2011. szept. 25. 22:24
 2/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk nemértem a linknek mi köze van ehhez a kérdéshez.
2011. szept. 25. 22:29
 3/21 anonim ***** válasza:
12%
Benne van a kérdésedben a válasz. Mert még 20 éves korában is szűz még.
2011. szept. 25. 22:35
 4/21 A kérdező kommentje:
És ez olyan dolog amiért melegnek kell nézni?
2011. szept. 25. 22:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert szemét, érzéketlen dögök, azért. Én 25 évesen vesztettem el, egyszerűen azért, mert így alakult. Próbálkoztam, de nagyon sokáig nem sikerült.

Nem egy alkalommal majdnem verekedésbe torkollt a dolog, mert annyira feldühítettek. Jól jegyezd emg: az emberek komoly része semmiféle empátiával, együttérzéssel nem rendelkezik. Ha nem tetszik nekik, akkor hozzák össze egy lánnyal őket, vagy pedig fogják be a pofájukat!Ez a véleményem.

2011. szept. 25. 22:41
 6/21 Dilettáns döggomba ***** válasza:
100%
A mostani páromat is leb.zizták, méghozzá egy tanárnő (!), mert sűrűn járt ide-oda a haverjával, csajjal meg ritkán lehetett látni. Nagyon is hetero.
2011. szept. 26. 00:58
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

engem is le bu.ziznak.......

a saját unoka bátyámtól egészen anyámig mindenki.

én sem értem, hogy miért bűn 19 évesen szűznek lenni.....:S

2011. szept. 26. 09:25
 8/21 nevetnemadok válasza:
100%
Azért mert a hülye bunkók azt tartják menőnek ha már korán elveszted a szüzességedet és minél többször szexelsz aki nem ilyen azt melegnek tartják meg lúzernek.Am meg nem mindenki csak a bunkók.Szal aki értelmes ember(pl. sokan akik elöttem válaszoltak nevet nem mondok)az nem csinálja ezt.A mai világban sok a bunkó ember (én is az voltam és amikor "megváltoztam" rájöttem mekkora hülye voltam akkor).
2011. szept. 26. 16:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem midenki hominak nézett a munkahejemen. Erre összejöttem a főnököm csajával. E miatt kirugtak balhém is lett belőle és a csaj se ékte meg. Nem kell bizonyitanod semmit senkinek, okulj az esetemből. Tapló az egész banda. És ne menj prostihoz se ,hogy bizonyits.
2011. szept. 27. 12:56
 10/21 anonim ***** válasza:
Taplók, azért!
2011. szept. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!