Az ilyen férfiakat mér nézik melegnek?
Most mi azzal a gond?? Én is ismertem olyat, akinek visszanőtt!!! :D
Én is rábukkantam múltkor a talált tárgyak osztályán!!!
Nekem 26 evesen meg nem volt baratnom es szexualis ertelemben veve csak nagyon keves tapasztalatom van.
Ne tudd meg, hanyszor gondoltak mar melegnek, es gyakorlatilag gimitol kezdve hallgathatom a haverok b*zizos poenjait, az osszes ilyen cikizest en kaptam, valoszinuleg meg a szuleim is azt gondoljak, hogy meleg vagyok.
Pedig errol szo sincs, csak gondjaim voltak az onelfogadassal, gatlasos, szegyellos es zarkozott lettem, feltem, hogy nem tudok megfelelni a lanyoknak, ezert elkerultem oket.
Persze valamilyen szinten logikus, hogy ebbol arra kovetkeztetnek, hogy biztos homoszexualis vagyok, mert sosem lattak meg csajozni, lanyokkal ismerkedni... az viszont soha senkinek nem jutott eszebe a kornyezetemben, hogy esetleg rakerdezzenek, hogy mi a gond, vagy hogy probaljanak segiteni, tamogatni, vagy tippeket, tanacsokat, otleteket adni.
Na, nem mintha annyira igenyeltem volna a segitseget, mert hat mindenki a maga szerencsejenek kovacsa, csak tenyleg erdekes az, amikor a mar tapasztalt, vagy stabil parkapcsolatban elo haverok, ismerosok a beerkezett emberek nyugalmaval konnyeden osztogatjak a cikizeseket, leb*zizasokat, az meg eszukbe sem jut, hogy ha ennyivel kevesebbnek gondolnak onmaguknal, akkor esetleg emeljenek fel engem is az o hihetetlen magas szintjukre...
Ismerős a helyzet. Közös az ilyen emberekben, hogy porrá alázni tudják a másikat, de segíteni az luxus lenne, még esetleg bele is halnának. Érdekes, hogy egyiknek sem fordul meg a fejében, hogy esetleg "akarna az a szerencsétlen, csak nem tud".
Plusz az sem egy jó dolog, hogy a mai nőknek elég gusztustalan egy stílusa van, elküldik a halál f...ára a nem nekik tetszőket. Erre a másik oldalról megkapja a b...zizást is, olyan, mintha présgépben lenne. amikor meg esetleg már szakemberhez kell mennie, annyira tönkremegy, akkor jön a "hát ez nem normális, agyturkászhoz kell járnia" szöveg.
Undorítóak a mai emberek.
19-esnek részben igazat adok, de azért nem mindenki ilyen.
Az meg magánügy, ha valaki szűz-e...már eleve honnan tudják? Max feltételezik.
Különben is a mai világban ha valaki kicsit is csendesebb, akkor nehezen talál párt, úgyhogy normális lehet simán 25 évesen is ha vki 0 km-es... Ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget! Próbálj normális lányokat (!) megismerni pl a felsőoktatásban stb., a bolond tyúkokkal, meg ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!