Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még barátnőm és ez egyre csak elkeserít pedig már ideje lenne. Hogyan tovább? ( a többi lent) f/20
Captain Obvious, hát persze hogy hazudnod kell.
Tényleg elhitted, hogy a nők őszinteséget várnak?
Poor one
a normális csajok elvárják az őszinteséget....
én 25 vagyok de sosem volt barátnőm, mégsem szólnak le érte a csajok
persze neked is normálisnak kell lenned, és férfiasnak, nem puhánynak ;)
Mindent mondhatsz, csak az igazat ne. Én ugyanígy jártam. Hogyha nem volt még nőd akkor defektesnek hisznek, holott ez lehet marhára nincs így, egyszerűen sulival, sporttal mindennel el voltál foglalva valószínű csak csajokkal nem. Nem kell világrengető hazugságot mondani, elég annyi, hogy fél vagy egy éve nem volt barátnőd és kész. Onnantól kezdve mindenki nyugodt, megy tovább az ismerkedés. A beégéstől meg ne félj, hogyha valami nem sikerül max mész tovább, előbb utóbb profi leszel. :)
Hajrá!
2 verzió létezik!
1. A normális lányok mindig a normális őszinte cuki fiúkat keresik akik törődnek velülk stb
2.Hazudj! mint a vízfolyás a "tapló" "bukó" fiúknak áll a mai világ de komolyan! mindig sírnak normális lábyok hogy "jajj már megint átbaszták a fejem" de mindig az ilyen palit fogják ki csináld ezt te is és de azzal a külömbségel hogy te meg is tartod a lányt! :)
Nem szabad hazudni, ez tuti.
Nagyon "trükközni" sem, persze sablonos duma, hogy add magad és majd jó lesz minden. Sajnos nehezen tud beválni ez a dolog.
Nekem sem volt még komoly kapcsolatom (próbálkozás igen, de hát azt hagyjuk xD). A csók viszont szerintem tényleg ösztönből jön. :)
20/L
Szia! Ne siettesd szerintem, próbálkozz és legyél türelmes. Nekem sem volt 20 éves koromig, amikor már nagyon akartam, lett egy barátom, mert már "muszáj" volt és elég rossz vége lett két hónap múlva :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!