Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány hív el egy pasit talizni. Mi ez? (lent tovább)
sziasztok. 19/F
van egy csaj akit szoktam látni reggelente suliba menet a buszon, de igazából nemvolt rá alkalmam h odamenjek hozzá. Egy haverom osztálytársa szóval tudtam a nevét, így írtam neki facebookon, aminek pozitív hatása lett, mert tök közvetlen volt velem a csaj, jófej volt, és vette a lapot...aztán egyéb okok miatt nem írtam rá, tanulás érettségire, bandám stb....míg tegnap rámírt h elmehetnénk sörözni ( na itt leszögezem h tök normális szép, modell csajról van szó, aki hatalmas fazon, fesztiválember imád koncertekre járni, enyémen is volt már ) aztán én nemet mondtam neki nemakartam könnyű prédának tűnni, vagy inkább nemakartam aztéreztetni h juhú elhívott egy csaj talizni naná h megyek...ilyen nemvolt szóvala ztmondtam h most nemjó de holnap ekkor és ekkor ottleszek ha neked jó lehet róla szó. Persze h belement és nemsokára megyünk. ma este hatkor. naszóval szerintetek ezmi? h a csaj hív el...a végén próbálkozhatok ugyanúgy csók megilyenek?
Kösz előre is.
D
köszönöm a válaszokat:)
Kedves első, miért gondolod ezt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!