Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit mondhatnék neki? Fél éve vagyunk együtt,de a barátom munkája miatt sajnos csak ritkán tudunk talizni..
21 éves lány vagyok, a barátom 26!Fél éve vagyunk együtt,de a barátom munkája miatt sajnos csak ritkán tudunk talizni, van amikor hetente,de volt h 2 hetente!Ma egész nap együtt voltunk,és feltette azt a kérdést h érdemes e tovább együtt lennünk...Nagyon fájt ez nekem,nem válaszoltam,és nem is beszéltünk többet róla!Nekem ő nagyon fontos,elfogadtam h komoly munkája van,sokat dolgozik,és alkalmazkodok hozzá,nem szeretném elveszíteni!Mit tegyek,h ne legyen vége???
Kérlek segítsetek!
Üljetek le és beszéljétek át mielőtt még rosszabb lenne. Ha igazán fontos vagy neki és szeret akkor úgysem fog otthagyni, ha pedig megteszi akkor legalább megtudod mennyit is értél neki.
remélem helyre jön a dolog :)
:( hát mikor feltevődik ez a kérdés akkor már baj van.
Mikor az ember kezdi latolgatni, hogy van-e értelme együtt lenni, akkor bizony valami nincs rendben. De nem tudom elhinni, hogy valakinek a munkája fontosabb mint a barátnője(ha nem is igy van, igy tűnik ki a soraidból)...
Kérdezd meg a párodtól, hogy szerinte mi lenne a helyes megoldás. 26 évesen nem hinném, hogy a munka kéne legyen az első...hamarosan megállapodni "kéne" nem elvesziteni valakit...kérdezd meg, mit érez a szivében. ha csak egy kicsit is úőgy érzi, hogy nem megy akkor inkább hagyni kell....még fiatal vagy:)
emélem rendbe jönnek a dolgok
Ne haragudj, de nem értek egyet az előttem írókkal. Véleményem szerint, ha egy embernek a fejében megfordul a szakítás gondolata, még nem azt jelenti, hogy már nem szereti a párját. Nekem is milliószor megfordult a fejemben a szakítás gondolata, ezt közöltem is a párommal, igaz, mérges voltam olyankor nem is kicsit.
Viszont néha én is elgondolkozok, hogy van-e értelme a kapcsolatnak, és mégis, őt szeretem a legjobban a világon.
Szerintem mondd el neki mit gondolsz, erősítsd meg abban, hogy mellette vagy. Lehet, hogy csak erre van szüksége. Egy próbát megér.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!