Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Hát egy üdítő belefér. De sokat nem szabad első randin költeni.
2/13 anonim válasza:
Egyénenként változó. Van férfi, aki ragaszkodik hozzá, hogy ő fizessen, de van nő, aki meg a fele-fele alapon fizetéshez ragaszkodik.Kinek mi. Megegyezés kérdése.
3/13 anonim válasza:
mindig a fiunak kell fizetni.... a lányok már egy egyszerű sétát, beszélgetést egy romantikus helyen, vagy egy közös városnézést már nem is nagyon tudnak értékelni... mindig csak fizetünk és sajnos sokszor átvágják a fejünket is, hiába hozzuk le Nekik a csillagokat az égről...
4/13 anonim válasza:
Ja sokat nem szabad fizetni max egy üdítő vagy egy üres tölcsér amibe vehet magának gombócot. Lehet h a végén semmi sem lesz belőle...szóval...aztán meg megbeszélitwek szépen.
5/13 anonim válasza:
Én nem várnám el, hogy a fiú fizessen, de sok lány elvárja. Ha nem nagy összeg, szerintem ajánld fel, egy kis kedveskedés sosem árt. De ne csinálj belőle rendszert, legközelebb már fizessétek felesben.
6/13 anonim válasza:
#4 üres tölcsért amibe vehet magának fagyit :D:D:D:D:D
7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy mekis menü esetében??
2014. ápr. 23. 20:39
8/13 anonim válasza:
most egyszer nem bírsz ki 1200 ft-ot? ne már
9/13 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom hogy szokas a lanynak elő kell vennie a pénztárcáját?
2014. ápr. 23. 20:51
10/13 anonim válasza:
hát én azért figyelném a reakcióját, hogy felajánlja-e a hogy kifizeti a saját részét mert ez már jelzésértékű de alapjába én fizetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!