Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért illik a férfinak fizetni első randin, amikor már nem abban a korszakban vagyunk, hogy a nők elvannak nyomva?
Nem örülnél ha teljes lenne az egyenjogúság? Hát akkor meg fizess ki mindent. Ennyi. Egyébként igen, sajnos valóban nincs teljes egyenjogúság, a férfiak sajnos valamiért úgy képzelik (tisztelet a kivételnek), hogy valamiért jobbak, mint a nők.
Ezen a látásmódon kell változtatnunk többek között azzal, hogy nem engedjük őket fizetni. Én például olyan szakmát választottam (traumatológia), ahol a nőket kifejezetten lenézik és nem tűrik, mert nem bírják elviselni, hogy igenis egy nő is lehet legalább olyan jó valamiben, mint a férfiak. És ezt meg is fogom mutatni nekik.
"Szóval ne agyalj, csak engedd előre az ajtónál, és fizess az első randin."
Soha nem fizettem az első randin és mégis jó kapcsolataim voltak
A kérdező egy bugrisparaszt, ez a traumamicsodalógus meg egy hisztis kis feminista!
Az első rendin a férfi fizet és kész! És mi az hogy te nem engeded, meg se kérdeznélek, hanem fizetném és nem érdekelne mit vernyákolnál kközben.
Egyébként ti pont összeillenétek!
Ja, megint én vagyok.
Kedves 21:52-es hozzászóló: ezt a hímsoviniszta megjegyzést... hímringyókról nem hallottál még? Ha élőben tettél volna ilyen kijelentést, hogy nem térdelnél le a parkolóban, valószínűleg pofánb*szlak... már ne is haragudj. Általában nyugodt ember vagyok de az ilyen maguktól elszállt emberek nagyon fel tudnak idegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!