Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozóra milyen ruhát "illik" felvenni? 23/L
attól is függ hova mentek, de szerintem az elegánsabb célszerűbb lenne
23F
Szerintem add magad. Ha farmeros, pólós csaj vagy, akkor azt vegyél fel. Ne neki akarj megfelelni. Mondjuk tudni kellene mi lesz a program.
Én azt mondom olyan legyél mint amilyen szoktál lenni. Különben feszengve éreznéd magad, és nem önmagad lennél.
23/L
Teljesen mindegy, hogy milyet illik. Olyat vegyél fel, amit amúgy is hordasz. Ha bármiben áltatják egymást a felek, az később mindig visszaüt hidd el.
Én mindig olyan szintet nyújtok randin, amit később is hozok, meg úgy alapvetően a mindennapjaimban (bár én szerintem mindig csinosan öltözöm, dehát ez relatív persze), és így nem lesz csalódás a srác részéről, hogy bemutatom a legjobbnál is jobb változatomat, amit aztán sose lát viszont.
Szóval tényleg olyat vegyél fel, ami a te stílusod, ez bármilyen közhelyesen is hangzik.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!