Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ritka férfiprobléma, lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka férfiprobléma, lányt hogyan vegyem rá, hogy ne reménykedjen semmiben?

Figyelt kérdés

hát igen, most az van, hogy félek egy lány rámcuppant... 26 vagyok, ő 20.

Igazából nem tudom, pasi hogy viselkedjen... szimplán ne nyomuljak? Nem sértődik abból be? A nők úgy működnek, hogy "na majd a pasi nyomul" tehát ha nem, akkor nem sérül meg?

2014. ápr. 22. 02:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy "rádcuppant"? A fiúk sokszor gondolják ezt akkor is, amikor a lány valójában nem akar semmit. Ha annyira egyértelműen rád van cuppanva, akkor szerintem simán meg lehet neki mondani, hogy te nem viszonzod ezt. És ebben az esetben mondd is meg neki, különben csalódást, fájdalmat okozhatsz neki. Ha pedig nem olyan egyértelmű a dolog, hogy szólni lehetne neki, akkor lehet, hogy csak simán túl közvetlen lány vagy csak barátkozni szeretne és félreérted.
2014. ápr. 22. 03:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Dobáld meg banánnal
2014. ápr. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!