Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem néz ki jól és introvertált, az ne is reménykedjen olyan lányban, aki tetszik neki?
Mielőtt megkérdezitek: szoktam kezdeményezni, mondjuk a kérdésben kifejtett tulajdonságaim miatt csak neten. A képcseréig mindig jól megy a beszélgetés (viszonylag intelligens vagyok, no meg a gyakorlat teszi a mestert), utána viszont eltűnik a lányok 80-90%-a.
Akik nem hagynak fel a beszélgetéssel rögtön, azok rendszerint nekem nem tetszenek.
Szóval akkor a "nem néz ki jól" alatt az arcszerkezetedet érted? Mert hogy az öltözködéseden változtattál, hajviseleteden változtattál. Testalkatod milyen?
Amúgy nem biztos, hogy csak a kép miatt riadnak vissza a lányok. Úgy értem, hogy lehet, hogy már előtte sem teljesen jöttél be nekik és a kép csak megerősítette őket ebben. Azért gondolom, mert az introvertált embereket alapből csodabogárnak és furcsának tartják sokan, mivel a másik típusból jóval több van. Szóval simán lehet, hogy az extrovertáltak elutasítottak, mert nem voltál elég érdekes, és a kép volt úgymond az utolsó csepp a pohárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!