Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy tanár az iskolámban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy tanár az iskolámban, aki lehet, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Ez az ember nagyon okos, és vicces is egyszerre. Valami nagyon vonz benne, de nem hinném, hogy szerelmes vagyok belé, mert nem tudom (és nem is akarom) elképzelni, ahogy pl. épp smárolunk, meg ilyenek. Nagyon szókimondó. Ez abban nyilvánul meg, hogy irodalom tanár, így gyakran beszélünk versekről, és mint tudjuk vannak szex témájú versek is, amiket hosszan szoktunk tárgyalni, és vitatkozni róla. Egyszer pl. azt taglalta, hogy ha valakivel aki testileg vonz minket, és az érzés kölcsönös, akkor nem csodálkozzunk, hogy megcsaljuk azt, akivel épp vagyunk, vagy a férjünket/feleségünket, és amikor ezt mondta, úgy éreztem, mintha direkt nekem mondta volna, hogy még csak eszembe se jusson. Amúgy 16 vagyok, a tanáromnak meg van 3 gyereke.

Ugye ez nem beteges, vagy ilyesmi?

Esetleg veletek elő fordult már ilyesmi?

És mi lehet az oka?

2014. márc. 17. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
miközben vered gondolj rá! azt majd egyszer elmúlik ez az érzés!
2014. márc. 17. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok -.-
2014. márc. 17. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

"Egyszer pl. azt taglalta, hogy ha valakivel aki testileg vonz minket, és az érzés kölcsönös, akkor nem csodálkozzunk, hogy megcsaljuk azt, akivel épp vagyunk, vagy a férjünket/feleségünket,"

Ez egy barom. Három gyereke van, tanár és ilyeneket mond 16 éves gyerekeknek? Dobnám ki az iskolából, mint a macskát szarni!

2014. márc. 17. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még általános suliba jártam, az osztályfőnököm egy jó kis 30-as bige volt.. mennyit álmodoztam arról, hogy meghúzom ott a sulipadon:D
2014. márc. 17. 22:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat!!rosszul írtam le!!

aki testileg vonz minket, és az érzés kölcsönös, és bemegyünk vele valahova hosszabb ideig kettesben, akkor ne csodálkozzunk, hogy megcsaljuk azt, akivel épp vagyunk, vagy a férjünket/feleségünket

2014. márc. 17. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem beteges. 16 évesen pláne, amíg helyén tudod kezelni a dolgot. Ha tudatosul benned, hogy ez csak testi vonzalom a hormonok meg mindenfélék miatt, és emiatt nem hagyod figyelmen kívül a kortársaidat, akkor nem lesz baj. Nekem is jött már be tanárom, szintén háromgyerekes, és bár megfordult néha egy-két dolog a fejemben, egy percig sem gondoltam komolyan. Szóval nyugi. Nincs baj, csak tudatosítsd, hogy ebből semmi nem lesz. Ha meg emiatt jobban érdekel a magyar, azzal csak jól jársz :)

L/21

2014. márc. 17. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!