Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik tanár a suliban, mit csináljak?
Engem nem tanít, de volt egy osztályprogram és el jött velünk.Ott sokszor nézett és próbált mindig a közelemben lenni. De ez előtt még nem tetszett és most nem tudom miért szerettem belé pedig én ilyet elképzelhetetlennek tartottam mostanáig. Minden óra végén őt keresem, mikor pedig meglátom elkezd hevesen verni a szívem... Azt viszont ne mondjátok, hogy felejtsem el és csináljak helyette ezt meg azt, mert nem megy.Pedig próbáltam már.Mit csináljak? Mivel nem tanít, ezért nem is beszélgetünk.Valami ötlet, hogy hogyan kezdhetnénk el beszélni?
én 16/L , ő 25/F
Anno nekem is bejött pár jobb tanárnőnk... (35 év alattiak). De eszemágába' se volt, hogy bármi komolyabbat is belegondoljak - csak ment a suttyomrejsz az utcsó padsorban káoszabb órákon, főleg ha a "tancsi" behajolt a táblánál... Hej, de szép a nosztalgia :D Régi szép idők vazz'.
Amúgy azt tanácsolom neked, hogyd hagyd a fenébe, véletlenül se kezdj ki vele, mert őt kirúgják - téged meg ha nem is rúgnak ki mindenki ki fog kezdeni, általános céltábla leszel amíg vége nem lesz a sulinak. Persze azt senki nem tilthatja meg, hogy rá gondolj "recs-ka" (csaj változatánál) rá gondolj... Ezért szép a fantázia. Meg az álmok persze. Nincsenek kötöttségek!
De ez nagyon rossz így, mert mivel mindennap látom, ezért sokkal nehezebb elfelejteni is.
Persze én se nagyon gondolok olyanra, hogy összejövünk komolyabban, mert hát a szabályok. Köszönöm a tanácsokat utolsó :DD
Igen tudom, hogy csak segíteni akarsz és köszönöm (:
Az a baj, hogy mikor meglátom kb olyan érzésem van, mint mikor hullámvasúton vagyok és az meg megy fel meg le vagy mint például mikor megijesztenek. Elég rossz példák tudom, de ezt most nem tudom máshoz hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!