Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tanarunk, aki nagyon sok lanynak tetszik, es az egyik baratnomnek is bejon. En ugy veszem eszre, hogy a tanar jatszik vele. Mit erez a baratnom irant?
Most eszembe jutott iskoláskori önmagam :-))
Nekem is volt egy ilyen tanárom szakközépben, évekig evett érte a fene, és láttam, hogy ő sem közömbös irántam. Voltak burkolt ajánlkozásai is, amit zavaromban visszautasítottam. Még így felnőttként is sokat eszembe jut, de hogy igazából mit akart tőlem, sosem fogom megtudni.
Lehet, hogy tetszik neki a barátnőd, de tudja, hogy az állásával játszik, ha kikezd vele, ezért próbálja távol tartani magát tőle.
Igen :)
De akkor amikor kettesben vannak miert olyan kedves vele?
Az az igazsag,hogy a tanarnak van baratnoje.
A baratnom halalosan szerelmes bele, es latom rajta, hogy ez az elso igazi szerelme.Mert edddig is volt, hogy tetszett neki valaki, de nem voltak ezek a jelek, ami most: labremeges, neha dadogas, pillangok a gyomorban... es ami nagyon fura, hogy multkor a lany pont sirt es jott a tanar es ahogy meglatta mosolygott, mintha kicsereltek volna...tehat szerintem ez igazi szerelem. De a baratnom azt allitja, hogy csak a kedvenc diakja akar lenni... Hat szerintem ez a minimum...
A lany kulonben nagyon jo a tantargyabol, mindig figyel, stb..
es komolyabb is az atlagnal...
de kicsit duci, az arca viszont szep.
Nem a tanar nem pedofil. Es pont most beszeltem a baratnommel telefonon. Ujabb level erkezett tole...
Hat a baratnomet mostmar tokeletesen ertem. Az tortent, hogy a szulei valnak, o mar reg tudja, de csak most mondta el nekem. Es a tanarral szeret beszelgetni, olyan neki, mint egy nagy teso, vagy egy apa inkabb. Es szegeny nem tudja, hogy kellene kozel keruljon a tanarhoz (nem szerelmileg).
Nagyon szeretne beszelgetni vele, tanacsokat kerni tole stb...
Ugyh, ha esetleg erre is van otletetek, akkor irjatok meg kerlek...:)
Nyugodtan kérhet tőle tanácsot!
Nem az osztályfőnöke? Nem baj, akkor is. Ha megbízik benne, hogy nem fog visszaélni vele, ha sok mindent elmond magáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!