Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves csaj vagyok, de a koromnál jóval érettebb vagyok ( 16-nak nézek ki ) Van egy fiatal tanárunk Ő 24 és nekem nagyon bejön és szerintem én is neki! (99%) Mit tegyek? Kérlek azt ne mondjátok, hogy felejtsem el, mert túl fiatal vagyok .
1. ott a pont.
Mégis milyen választ vársz,ha megdug akkor meheta dutyiba és ezt ő is tudja,az nem számit,hogy 16 nak tűnsz.Nem kell elfelejteni,várni kell 2 évet utána már azt csináltok egy mással amit akartok.
Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett !
Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" !
Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .
Hát igen . A másik meg hogy én a 24 évemmel (mint a tanár) fix hogy kerülném messziről az összes diákot-lányt . Basszus ti még rohadtul csak kisgyerekek vagytok , még nem is gyerekek . Majd gyerek leszel 2-3 év mulva , és még 3-4 év és akkor leszel felnőtt (talán) .
Az meg hogy testileg már kezdesz érni az teljesen más téma . Azt majd a discóban ki tudod használni , ha hazudsz a pasinak és megdugatod magad 13 évesen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!