Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha félénk vagyok a csajokkal szemben és ezt észrevéve pár fiatal csaj ki is gúnyol?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 23:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Párszor köszöngettek nekem. Aztán egyszer az egyik elkezdi elég bunkó stílusban, hogy ha még egyszer erre jössz, akkor fizetsz egy kólát. Én csak néztem és a kérdésben is említett dolog tükrében nem is tudtam mit mondani, csak a mellettem levőt kérdem, hogy "Nekem mondta?". Mondta, hogy igen.

Azóta pedig, ha elmegyek mellettük hallom, hogy nevetgélnek és bambinak neveztek el. Qrva idegesítő. Néha szívesen pofán vágnám őket, de hát én vagyok a "bambi" és ki is gúnyolnak. Csak nem ütöm meg őket, mert csajok, de nagyon felidegesítenek.

Muterom meg azt mondja, hogy ezt azért mondják, mert bambi az aranyos valami mesében, de ez hülyeség.

Egyértelműen kigúnyolnak. Írjátok le, hogy ez a mai világban egyértelmű gúnyolás had mutassam meg neki.

2009. ápr. 20. 23:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

f*szomat azokba a csajokba, hany evesek? majd csak kinovik, kulonben a bambika az szerintem arra utal hogy felenk vagy, de igazuk is van! Menj oda ahhoz a nohoz akire buksz es mutasd meg nekik mennyire eros vagy, amugy ha latjak rajtad hogy zavar meg hogy ideges vagy folytatni fogjak, szolj vissza nekik, oltsd oket be, de ugy hogy legyen ott olyan haverod aki kirohogi oket mint a szemet, meg mas ember is.

fatercosta

2009. ápr. 21. 00:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mujának tartanak, és a bambi lehet a bambára meg a félénkségre is utalás, szóval gúnyolodnak...

Legközelebb ha ilyesmit mondanak, akkor valahogy vágj vissza,pl a kólásra - Miért, meg kell hívatnod magad mindenkivel aki erre jár, mert magától senki sem kínálna meg? meg is tudom érteni- gonosz vigyor, és többet ne foglalkozz velük... Hülye libák

22/L

2009. ápr. 21. 00:24
 4/16 A kérdező kommentje:

14 max 15 évesek

Az a baj, hogy leoltani se tudom őket. Eleve nem vagyok magabiztos a csajokkal. Ők hamarabb leoltanának.

2009. ápr. 21. 00:37
 5/16 anonim ***** válasza:

fujj..én lány létemre(annak ellenére,hogy igensok mindenkit,énse bírok okkal..és azoknak megis mondom elég rendesen..)gyűlölöm az ilyeneket..sétáltam egy ismerősömmel és két kb 12éves (mellesleg iszonyatcsunya) csaj ilyetszól mikor elmennek mellettünk h fujj ez a fiú hogynézki(pedig nemcsunya)naén akkor a csajt mindenkielőtt úgy visszarántottam hogy köpninyelni nem tudott :D (hosszú lenne részletesne leírni:D)

kicsit off volt,csak azért írtam le,hogy nem csak téged idegesítenek ezek..am röhögd pofán őket,és amit az előttem író írt az nagyonnagy:D én aztmondanám nekik a helyedbe..

2009. ápr. 21. 00:43
 6/16 anonim ***** válasza:

na jol van figyelj ide, ferfibol vagy, kit erdekelnek a kislanyok? (mondjuk 14-15 mar erettebb)ne felj toluk, nem tudom hany eves vagy, de ha oregebb akkor meg vegkep ne hagyd magad. Szedd ossze magad. kerj masokat is hogy segitsenek, ha van olyan jo baratod.

fatercosta

2009. ápr. 21. 00:44
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem is érdekelnének, de hát leégek mindenki előtt, aki látja.

Idősebb vagyok, de annál tapasztalatlanabb csajok terén.

2009. ápr. 21. 00:56
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Vigyél nekik kólát!
2009. ápr. 21. 01:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
az előző jól mondta, csak kifelejtette a lényeget: vigyél nekik kólát, aztán "véletlenül" boritsd rájuk. én mondjuk odamennék hozzájuk, feltenném a lábam egy székre és az orruk alá finganék, de nekem sose volt gondom a csajokkal beszélni.
2009. ápr. 21. 01:29
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
14-15 évesek? Akkor még gyerekek:) Ha nekem mondana ilyesmit egy hasonló korú csaj egyszerűen a szemébe nevetnék és továbbmennék:D
2009. ápr. 21. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!