Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha félénk vagyok a csajokkal szemben és ezt észrevéve pár fiatal csaj ki is gúnyol?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 23:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kellemetlen, ha ilyen nyuszi vagy.

Amúgy ez a még egyszer erre jössz fizetsz egy xy-t szöveg barátkozós dolog ám. Fősulin tanárokkal is ezt csináljuk, ha egy nap már 3X találkozunk.

2009. ápr. 21. 08:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Így igaz, felénk is, barátkozós duma,és semmi gúny nincs benne!
2009. ápr. 21. 09:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A saját problémádat és önbizalomhiányodat vetíted rá a helyzetre
2009. ápr. 21. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Akár még be is jöhetsz nekik... A 14-15 éves lányok csak próbálgatják a nagyszájúskodással a nőiségüket. Menj nyugodtan oda, ne úgy gondolj rájuk, mint lányok, és szólj, hogy na, most van időm, ki kólázik :) Meglásd, lehet, hogy elfutnak. Ha mégsem akkor gyakorolhatod a csajozást. Beszélgessetek minden marhaságról, mintha haverokkal lennél. Aztán a többi jön magától...
2009. ápr. 21. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a legfontosabb, hogy ne vedd fel a keretet, amit rád erőltetnek. Ha valami nem tetszik amit mondtak az meg sem történt, így állj hozzá. Tereld el a témát, legyél domináns.

Pl: Nem bánom lányok, ha ennyire kólázni akartok meghívhattok egyre, ne mondjátok, hogy csak azért mert ilyen király pasi vagyok nem foglalkozom veletek. Ha itt röhögnek, csak tovább viszed a kereted, te király vagy és leszarod mit gondolnak. Ha megszokod ezt a magatartásformát (kezdetben nehezebb lesz), akkor előbb-utóbb a környezeted is úgy tekint rád, mint ahogy te magadra. Ez hosszú lett, de hasznos. :D

2009. ápr. 21. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a bambis egyáltalán nem csúfolódás.

Nálunk is van olyan pasi a suliba, akit a háta mögött turcsinak, bambinak (mert őzike szemei vannak) hívunk. Sőt még pókember is van xd És egyik se gúnyolódás, szerintem azok a csajok se annak szánják.

Te pedig kapd már össze magad :D Bambikám (: Nem akarja mindenki leharapni a fejed.

2009. ápr. 21. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!