Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok esélyt egy ronda srácnak?
41: Láthattad, hogy az én külsőmmel nincs olyan belső jegy, ami legalább egy kicsit kompenzálhatna. Egyszerűen rémesen nézek ki. Amúgy meg az ellenkezőjét majd csak akkor hiszem el, ha végre akad egy lány, aki nem küld el rögtön a fenébe a külsőm miatt. De ilyenre esélyem sincs.
42: Írj privátot, hogy hány éves vagy és merre laksz.
Na akkor figyeljen ide minden önsajnáltató srác!!!
1. Csak akkor vagy ronda ha elhiszed magadról.
2. Ne foglalkozz mások véleményével
3. Ha nem tetszik amit a tükörben látsz akkor válts stílust (pl öltözködés,haj és egyéb kiegészítők)
4. Ha nem tetszel magadnak akkor ne várd hogy másoknak tetszél mert akkor nem fogsz, bármennyire is szeretnél
5. Minden azon múlik hogy mennyit tesztek érte :)
Hogyha a ronda lányok megkapnák a jó pasikat és a ronda fiúk
megkapnák a jó csajokat akkor ez egy tökéletes világ lenne .
De a lányok csak a külsőséget és a swag-séget nézik .
Nekem pl egy ronda ( na jo nemannyira ) srac tetszik es o is eleg tapasztalatlan meg sose randizott szetintem meg se csokolt senkit
de nekem megis tetszik. Szerintem van eselyed.
Én pár éve randizgattam egy sráccal, aki külsőre egyáltalán, de egyáltalán nem jött be! Haverságnak indult, a végén még le is feküdtünk. Amikor megéreztem az illatát (és itt nem a parfümre vagy a hónaljszagra kell gondolni, ugye mindenki tudja miről beszélek), onnantól nem volt megállás, úgy kívántam, hogy úúúristen.
Végül nem lettünk egy pár, de kalandnak jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!