Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok esélyt egy ronda srácnak?
Figyelt kérdés
Tehát ismerkednétek vele, vagy a külső mindent felülír? Továbbá nagyon zavaró, ha a srác még tapasztalatlan is, mert még sosem volt randizni?2014. ápr. 21. 16:21
11/52 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezt jónéhány ember miért nem tudja felfogni.
A szépség relatív, mindenki szemében más lesz a ronda és más lesz a szép.
Ha az én szememben ronda valaki (azaz nem vonzódok hozzá) akkor nem adok neki esélyt. Ha az én szememben szép, akkor adok neki esélyt.
És ezzel minden normális ember így van, csak a saját nézőpontja sz erint.
12/52 anonim válasza:
hát akkor próbálj keresni egy olyan csúnyácska lányt aki viszafogottabb és nem hisz túl sokat magáról és kezd veled vagy gazdagodj meg sajnos ez manapság így megy
13/52 anonim válasza:
nem tudom, de a komplexusos emberek veszélyesek. a lényeg az h nem mindenki szép, de a szépség is relatív dolog.....
14/52 anonim válasza:
ember szerinted ha nem tudod valamivel mgfogni a csajt akkor hogyan kötődjön hozzád?
amiről meg a 2es beszélt azt valahogy igy lehet összefoglalni csak más dolgokkal nyilván
Adj hatalmat valaki kezébe és megismered milyen.
15/52 anonim válasza:
Te adnál esélyt egy ronda, tapasztalatlan lánynak, hmm?
16/52 A kérdező kommentje:
A szépség egyáltalán nem olyan relatív. Ez akkor igaz, ha bizonyos keretek között nézzük. Én messze túllógok ezen a kereten, és engem eddig még minden lány ocsmánynak tartott. Éppen ezért kérdezem, hogy vajon a külsőség mindent felülír, vagy lehet esélye egy mindenki által rondának tartott sárcnak arra, hogy a belseje miatt szeressék.
2014. ápr. 21. 16:39
17/52 A kérdező kommentje:
15: Igen, simán, nem egy csúnya lánynál próbálkoztam már, de ők sem állnak velem szóba.
2014. ápr. 21. 16:41
18/52 anonim válasza:
Kérdező, ébredj fel! Csak a mesében működik a Szépség és a Szörnyeteg.
19/52 anonim válasza:
Leírom még egyszer, ha valaki ronda akkor esélye sincs a lányoknál. A lányok nem nézik a belső tulajdonságot, max. azoknál a férfiaknál akik külsőre tetszenek nekik, de ha ronda valaki,akkor annak leszarják a belső tulajdonságait. 100000 éves tapasztalat.
20/52 anonim válasza:
mondjuk a Szörnyeteg ott is gazdag, csak azért működik ott is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!