Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adnátok esélyt egy ronda srácnak?

Figyelt kérdés
Tehát ismerkednétek vele, vagy a külső mindent felülír? Továbbá nagyon zavaró, ha a srác még tapasztalatlan is, mert még sosem volt randizni?

2014. ápr. 21. 16:21
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ezt jónéhány ember miért nem tudja felfogni.

A szépség relatív, mindenki szemében más lesz a ronda és más lesz a szép.

Ha az én szememben ronda valaki (azaz nem vonzódok hozzá) akkor nem adok neki esélyt. Ha az én szememben szép, akkor adok neki esélyt.

És ezzel minden normális ember így van, csak a saját nézőpontja sz erint.

2014. ápr. 21. 16:35
 12/52 anonim ***** válasza:
hát akkor próbálj keresni egy olyan csúnyácska lányt aki viszafogottabb és nem hisz túl sokat magáról és kezd veled vagy gazdagodj meg sajnos ez manapság így megy
2014. ápr. 21. 16:36
 13/52 anonim ***** válasza:
nem tudom, de a komplexusos emberek veszélyesek. a lényeg az h nem mindenki szép, de a szépség is relatív dolog.....
2014. ápr. 21. 16:36
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

ember szerinted ha nem tudod valamivel mgfogni a csajt akkor hogyan kötődjön hozzád?

amiről meg a 2es beszélt azt valahogy igy lehet összefoglalni csak más dolgokkal nyilván

Adj hatalmat valaki kezébe és megismered milyen.

2014. ápr. 21. 16:37
 15/52 anonim ***** válasza:
Te adnál esélyt egy ronda, tapasztalatlan lánynak, hmm?
2014. ápr. 21. 16:39
 16/52 A kérdező kommentje:
A szépség egyáltalán nem olyan relatív. Ez akkor igaz, ha bizonyos keretek között nézzük. Én messze túllógok ezen a kereten, és engem eddig még minden lány ocsmánynak tartott. Éppen ezért kérdezem, hogy vajon a külsőség mindent felülír, vagy lehet esélye egy mindenki által rondának tartott sárcnak arra, hogy a belseje miatt szeressék.
2014. ápr. 21. 16:39
 17/52 A kérdező kommentje:
15: Igen, simán, nem egy csúnya lánynál próbálkoztam már, de ők sem állnak velem szóba.
2014. ápr. 21. 16:41
 18/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, ébredj fel! Csak a mesében működik a Szépség és a Szörnyeteg.
2014. ápr. 21. 16:43
 19/52 anonim ***** válasza:
60%
Leírom még egyszer, ha valaki ronda akkor esélye sincs a lányoknál. A lányok nem nézik a belső tulajdonságot, max. azoknál a férfiaknál akik külsőre tetszenek nekik, de ha ronda valaki,akkor annak leszarják a belső tulajdonságait. 100000 éves tapasztalat.
2014. ápr. 21. 16:45
 20/52 anonim ***** válasza:
95%
mondjuk a Szörnyeteg ott is gazdag, csak azért működik ott is... :D
2014. ápr. 21. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!