Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adnátok esélyt egy ronda srácnak?

Figyelt kérdés
Tehát ismerkednétek vele, vagy a külső mindent felülír? Továbbá nagyon zavaró, ha a srác még tapasztalatlan is, mert még sosem volt randizni?

2014. ápr. 21. 16:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
30: Akkor első látásra te sem nagyon adnál esélyt egy olyan férfinek, akinek a külsejében minden dolog taszító? De akkor hogy ismerkedjen egy magamfajta ember? Neten, ahol talán előbb kiderül a személyiség? Sajnos itt sem volt soha szerencsém, igaz a képcseréig el szoktam jutni, onnantól viszont halott ügy, miután meglátják, hogyan nézek ki.
2014. ápr. 21. 18:22
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Olvass szépairodalmat, kérdező. Tanulj meg írni, aztán irány a netes társkereső. Ha jól csinálod, mire észbekap a csaj, már beleesett a szövegedbe, és máris nem leszel a szemében az a bűnronda pasi.
2014. ápr. 21. 19:23
 33/52 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miben nyilvánul meg az pontosan, hogy taszító vagy. Én csak a személyiségére utaló jelekre mondtam, hogy előfordulhat, hogy nem tetszik miatta valaki. De ezek közül sokat maga alakít ki saját magán az ember. Persze előfordul, hogy nem, de összefüggés akkor is lehet. Például magas tesztoszteronszint kialakíthat túlzott férfias arcvonásokat, és ugyanez miatt az ember viselkedése is mondjuk agresszív lehet. Viszont ha csak eláll a füled és nagy az orrod, az nálam nem ront az esélyeiden. Igazából szívesen megnéznék rólad egy képet, hátha az után többet tudnék mondani.

30-as voltam.

2014. ápr. 21. 19:31
 34/52 A kérdező kommentje:

32: Nincs rossz kommunikációm, legalábbis már nem egy csajjal leveleztem netes társkeresőkön. Volt nem egy alkalom, hogy már olyanokat írt, hogy így meg úgy oda van értem. Aztán jött mindig a képcsere, aztán a lány úgy felszívódott minden esetben, hogy soha többé nem találtam meg.

33: Értem ezeket a személyiségre utaló jegyeket. Én ilyennek tartom pl. a tetoválást. Nekem pl. soha sem lenne, mert nem összeegyeztethető az alapvető személyiségemmel, így hiába divat, nem élek vele. De ugyanez a helyzet a zselézett hajjal, a túl élénk színekkel stb. Ha megírod privátban, honnan írsz és hány éves vagy, akkor küldhetek képet.

2014. ápr. 21. 20:51
 35/52 anonim ***** válasza:

Tavaly ismerkedtem meg a mostani barátommal. Először nem tetszett a külseje, nagydarab volt, hosszú hajú, mindig feketében járt. De barátkoztunk, mert nagyon jófej srác, komoly, de vicces is stb, tehát belsőleg indig is rendben volt. Aztán egy nyár alatt ledobott 50 kilót, levágatta a haját, életvidámabb lett. Akkor összejöttünk (nem a külseje változása miatt, hanem inkább azért, mert sokkal nagyobb lett így az önbizalma és ez tetszett, magabiztos volt.)

Úgyhogy a nem túl előnyös külsővel is lehet ismerkedeni....csak normális társaság kell hozzá... :)

2014. ápr. 21. 21:22
 36/52 anonim ***** válasza:
szerintem próbálkozz egy vak lánynál
2014. ápr. 22. 10:51
 37/52 anonim ***** válasza:
ennyire senki sem lehet ocsmány ne viccelj már.. mint ahogy leírod magad!
2014. ápr. 22. 10:52
 38/52 A kérdező kommentje:
37: De igen, én ennyire ocsmány vagyok, legalábbis minden női lény számára.
2014. ápr. 22. 11:35
 39/52 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még barátnőm a külsőm miatt.. De már beletörődtem, hogy soha nem lesz senkim.. Pedig ápolt vagyok és udvarias, kedves, de mind hiába.. 17/F
2014. ápr. 22. 11:47
 40/52 A kérdező kommentje:
39: Azért 17 évesen még nem kell erre a következtetésre jutni. Hányszor utasítottak vissza? 10-szer? 20-szor? Az még nem a világ. Én 27 éves vagyok (egy évtizeddel öregebb), több száz elutasítás van a hátam mögött, úgy, hogy még randizni sem randiztam soha. Ráadásul ismerőseim szerint is ocsmány vagyok. Szóval okkal gondolom azt, amit.
2014. ápr. 22. 11:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!