Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok esélyt egy ronda srácnak?
Attól függ, hogy miben nyilvánul meg az pontosan, hogy taszító vagy. Én csak a személyiségére utaló jelekre mondtam, hogy előfordulhat, hogy nem tetszik miatta valaki. De ezek közül sokat maga alakít ki saját magán az ember. Persze előfordul, hogy nem, de összefüggés akkor is lehet. Például magas tesztoszteronszint kialakíthat túlzott férfias arcvonásokat, és ugyanez miatt az ember viselkedése is mondjuk agresszív lehet. Viszont ha csak eláll a füled és nagy az orrod, az nálam nem ront az esélyeiden. Igazából szívesen megnéznék rólad egy képet, hátha az után többet tudnék mondani.
30-as voltam.
32: Nincs rossz kommunikációm, legalábbis már nem egy csajjal leveleztem netes társkeresőkön. Volt nem egy alkalom, hogy már olyanokat írt, hogy így meg úgy oda van értem. Aztán jött mindig a képcsere, aztán a lány úgy felszívódott minden esetben, hogy soha többé nem találtam meg.
33: Értem ezeket a személyiségre utaló jegyeket. Én ilyennek tartom pl. a tetoválást. Nekem pl. soha sem lenne, mert nem összeegyeztethető az alapvető személyiségemmel, így hiába divat, nem élek vele. De ugyanez a helyzet a zselézett hajjal, a túl élénk színekkel stb. Ha megírod privátban, honnan írsz és hány éves vagy, akkor küldhetek képet.
Tavaly ismerkedtem meg a mostani barátommal. Először nem tetszett a külseje, nagydarab volt, hosszú hajú, mindig feketében járt. De barátkoztunk, mert nagyon jófej srác, komoly, de vicces is stb, tehát belsőleg indig is rendben volt. Aztán egy nyár alatt ledobott 50 kilót, levágatta a haját, életvidámabb lett. Akkor összejöttünk (nem a külseje változása miatt, hanem inkább azért, mert sokkal nagyobb lett így az önbizalma és ez tetszett, magabiztos volt.)
Úgyhogy a nem túl előnyös külsővel is lehet ismerkedeni....csak normális társaság kell hozzá... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!