Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adnátok esélyt egy ronda srácnak?

Figyelt kérdés
Tehát ismerkednétek vele, vagy a külső mindent felülír? Továbbá nagyon zavaró, ha a srác még tapasztalatlan is, mert még sosem volt randizni?

2014. ápr. 21. 16:21
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Azért én reménykedek, hogy hát ha akad egy olyan lány, aki hajlandó túllépni a külsőségeken. Bár néha elég lehet, hogyha van az embernek legalább egy olyan külső jegye, ami meg tud fogni egy lányt, de nekem mindenem rémesen ocsmány, nincs a külsőmben semmi szerethető, legalábbis minden lány ezt mondja, hogy én vagyok a világ legundorítóbb embere.
2014. ápr. 21. 16:48
 22/52 anonim ***** válasza:
Amire még rájöttem az az,hogy ha egy ronda fiú próbálkozik egy lánynál, bókol, kedveskedik neki stb. azt a lányok nem szeretik, mert feszélyezve érzik magukat, azon kell agyalniuk, már amelyiknek van lelki ismerete, hogy hogyan tudnák a lehető legfinomabban visszautasítani a fiút. Bezzeg, ha egy jóképű fiú próbálkozik náluk,attól rögtön nedvesedik a nunika.
2014. ápr. 21. 16:54
 23/52 anonim ***** válasza:
#22_es vajon miért? ebben az a logika ha rádmászna egy bűnronda csaj (ha fiú vagy) neked sem tetszene a dolog de ha egy bombázó tenné uganezt mindjárt benne lennél a dologban
2014. ápr. 21. 16:56
 24/52 anonim ***** válasza:
márpedig a szépség relatív... pl én irtózok a szétdobott, kigyúrt pasiktól, míg más lányok odavannak értük... nekem Byealex jön be, aki meg sokaknak nem... na most akkor?:D
2014. ápr. 21. 16:59
 25/52 anonim ***** válasza:
0%
22-es vagyok, voltam már ronda csajjal, dugtam is vele, de a nők nem képesek még ennyire sem.
2014. ápr. 21. 17:04
 26/52 anonim ***** válasza:
26%
A csunya nök kapjak a jo pasikat, hidd el tudom. A szépek meg koppannak.
2014. ápr. 21. 17:06
 27/52 anonim ***** válasza:
0%
26-os nagyon igazad van.. énis koppantam párszor
2014. ápr. 21. 17:07
 28/52 A kérdező kommentje:
24: írtam, hogy bizonyos határokon belül relatív a szépség. Én viszont kívül esek eme határon, engem minden lány csak undorítónak és ocsmánynak képes látni.
2014. ápr. 21. 17:22
 29/52 A kérdező kommentje:
Ha a jó pasik elviszik a csúnya lányokat, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy ronda pasinak esélye lenne egy jó csajnál. Egy ronda pasinak aligha van esélye bármilyen csajnál, hiszen egy lány inkább egyedül marad, mint hogy összeálljon egy olyan férfivel, akinek annyira ocsmány külseje van, hogy egy tál hernyót is szívesebben fogdosna, mintsem vele legyen.
2014. ápr. 21. 17:24
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Nálam általában a belső írja felül, hogy milyennek látom a pasit. Ha valakinek megfog a személyisége, onnantól kezdve képtelen vagyok rondának látni a külsejét. És ez fordítva is igaz. Ha valaki hülye szemét módon viselkedik, akkor annak undorítónak fogom látni a pofikáját. Egyedül akkor nehéz, amikor először látok valakit, és a kinézete alapján akaratlanul is leképezem magamban, hogy milyen ember lehet. Ha az nem tetszik, akkor nem szívesen adok neki esélyt, de igazából még így sem vagyok meggyőzhetetlen. :)
2014. ápr. 21. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!