Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti hogy vennétek? (lent)
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác a buszon, de nem merek odamenni hozzá. Már álltunk egymás mellet, de akkor nem szóltam hozzá. Mit szólna ahhoz, ha egyszer csak megszólítanám? Hogy venné? Egyáltalán mit mondjak?2014. ápr. 16. 19:35
1/9 anonim válasza:
Én aranyosnak tartanám, ha tetszik a lány ha nem. Mondhatsz bármit :D
2/9 anonim válasza:
Ha a tömeg miatt félsz, szállj le egyszer ott, ahol ő, vele együtt, és szólítsd meg az utcán. Én örülnék neki, ha így történne. Szerintem ő is fog.
Mit mondj?! Hogy szeretnél vele megismerkedni, mert szimpatikusnak tűnik. :)
3/9 anonim válasza:
Szia. te is erre jársz?
kérdezhetsz bárgyúságokat is
lényeg, kezdj el vele beszélgetni
4/9 anonim válasza:
Ha bejössz neki nem érdekli mit mondasz.
5/9 anonim válasza:
Bárgyúság :D de rég hallottam ezt a szót
6/9 anonim válasza:
Én pozitívan venném, bár lehet, hogy korán reggel még nem lennék alkalmas egy ilyesféle közeledés helyén kezelésére.
7/9 anonim válasza:
kérdezd meg te is ezzel a busszal jössz-e?
8/9 A kérdező kommentje:
És ha elutasít? Milyen lesz, ha megint találkozunk a buszon? És igen, a tömeg miatt is félek.
2014. ápr. 16. 19:55
9/9 anonim válasza:
Kérdezd tőle úgy hogy mutasson valami "érzelmet" és ha az megvan akkor szabad a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!