Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit vennétek egy 14 éves lány szülinapjára? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt és szeptember elején lesz a névnapja szeptember közepén pedig a szülinapja. Ti mit vennétek neki? Csajok! Ti minek örülnétek??2010. aug. 13. 11:12
2/12 anonim válasza:
valami plüssállat, vagy karkötő, vagy gyűrű (ezüst)
de te tudod hogy mit szeret. lehet a hobbijához venni valami kelléket is...
3/12 anonim válasza:
Én barátnőm is 14
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
És ennek nagyon örült :-)
Na persze ne arany hanem ezüst nyaklánc legyen.
5/12 anonim válasza:
Ha szereti az ilyen "kislányos" dolgokat (gondolok én itt plüssre stb.)
Ha nem akkor EZÜST karkötőt,gyűrűt,nyakláncot...
6/12 Kerdesemvan válasza:
Szerintem mindegy mit veszel csak lássa rajtad,hogy izgulsz mikor átadod:)
Én mikor ajándékot kapok a páromtól ,azt a pillanatot nem adnám semmiért,annyira aranyos úgy figyeli hogy én mit reagálok:) nekem ez már elég:)
öszintén szólva az hogy te veszel neki valamit az már nagyon aranyos:)
7/12 anonim válasza:
én az akkor 15 éves osztálytársamnak tangát vettem és nagyon örült, nyakamba ugrott ;)
10/12 A kérdező kommentje:
ok köszi az eddigi (értelmes) válaszokat. 2.án lesz a névnapja, arra vegyek neki valami apróságot pl. bonbont raffaellót vagy ilyesmit?? sajna 2.án már nem leszek ott mert a koliba leszek...:(
2010. aug. 14. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!