Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti tolakodasnak vennetek azt ha a csaj a 3adik randin lesmarolna, ti ha meg nem akarnatok vagy nem mertetek?
eléggé nyomulós lenne.
de valószínűleg vmi oka van a pasinak h nem smárol le. ebből pedig arra lehet következtetni h nem is akar, vagy fél...
akkor adhatsz neki egy puszit a szájára, de ne vadul kapd le őt!
Ezzel a puszival a szájra jelzed neki h te már kész vagy arra h egy komolyabb szintre lépjetek, és h ne féljen, nyugodtan megcsókolhat ő is:)
Engem az utcán is nyugodtan lesmárolhatsz ismeretlenül nem venném tolakodásnak;)
Viccet félretéve. Ha srác beszari akkor mutasd meg neki milyen frankó kis csaj vagy Te az első barátnőmet nem mertem megcsókolni és ott is ez történt úgy lesmárolt hogy azt hittem szétrobban a gatyám rögtön megjött az önbizalmam
17/F
Viccelsz? A harmadik randira már korbácsot viszek ;)
Kicsit komolyabbra fordítva, 2-5 randi alatt ki kell hogy derüljön lesz-e valami a dologból. Akkor meg meddig kéne várni a csókkal? Azzal a lánnyal akitől ezt tolakodásnak venném nem hiszem hogy lenne második randi, nemhogy harmadik. Mondjuk életkortól, tapasztalattól is függ, persze, meg hogy mennyire fontos neki hogy ő irányítson.(bár akkor meg miért nem teszi?)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!