Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan vennétek fel?
Ez egy érdekes kérdés, már csak azért is mert engem általában, illetve a leg többször lány hívott el valahova.
diszkóban sem kell nagyon csajoznom, mivel ők egyből megtalálnak. erre szoktam azt mondani, hogy én nem csajozom a csajok pasiznak! És minden esetben , amikor ilyen történi tudom, hogy ezek a lányok "kicsit" rámenősebbek a kelleténél.
Azt is tudom , hogy az ilyen csajok az egy északás kalandok.Ezek legtöbbje tévhitben tart engem. Amikor azt hiszem, hogy én fogom megfektetni, és jól megdu..ni, akkor tévedek mert igazából az a csaj terve. Igaz hogy én adok neki az ágyban , de reggel még is úgy érzem , mintha engem használtak volna ki. Hülye érzés :)
De így is csípem ezeket a csajokat. Amit akarnak megszerzik. de a jó kapcsolatok, ha komoly akkor ott a fiúnak kell kezdeményeznie és nyomulnia. szerintem
Fú én is ezt csináltam. Illetve utaltam rá hogy szeretnék vele találkozni de végül ő hívott el. xD
Először én is nyomulásnak tartottam de barátnőim rábeszéltek mert, hogy ez a fiú olyan kis nyuszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!