Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt megállapítani a lányoknál?
Honnan lehet tudni, hogy egy lány azért mond le rólam (vagy nem tekint rám "úgy"), mert azt hiszi, nem akarok tőle semmit... VAGY azért nem ad jeleket, mert tényleg nem akar semmit?
Régebben jártunk, majd szakítottam vele, mondván, hogy nem vagyok szerelmes. Mostanában azonban találkozgatunk elég gyakran, viszont nem tudom, hogy randizunk-e vagy csak barátként találkozunk. Néha megsimítom az arcát búcsúzáskor, erre elmosolyodik, de legközelebb nem kerül szóba. Volt már olyan, hogy leírtam neki, hogy mit álmodtam vele (erotikus), erre azt válaszolta, hogy "ez tetszik", viszont legközelebb nem került szóba....
Jövő héten elmegy egy társkeresős előadásra. ezek szerint nem tekint rám (potenciális) társként, ugye? Szerintetek mit csináljak?
Semmiképp ne mondd el. Én azt csinálnám, ha legközelebb sétáltok fogd meg a kezét közben, de szép óvatosan, ha hagyja, akkor párszor esetleg megsimogathatod( a kezét), aztán később akár szépen lassan tovább.
Sok lány falra mászik a hirtelen ráömlesztett szerelmi , akármi vallomásoktól... :D
20l
Naná, hogy így viselkedik, miután egyszer már dobtad! Minden nő ezt tenné, akiben van egy kis tartás, önérzetesség! Ha szívesen találkozik veled, az valószínűleg azt jelenti, nem lenne ellenére a kapcsolat. De: Eljátszottad a bizalmát, most keményen meg kell dolgoznod azért, hogy visszaszerezd!
Nem neki kell jeleket adnia, hanem Neked arra vonatkozóan, hogy most tényleg komolyan gondolod! Ha ajtóstul rontasz a házba, azt fogja gondolni, hogy csak játszol vele.
Szerintem először is kérd meg, hogy adjon esélyt neked arra, hogy visszaszerezd a bizalmát! Biztosítsd arról, hogy egy ideig beéred azzal, hogy a közelében légy, beszélgessetek... Közben legalább te magad is megbizonyosodsz arról, hogy akarod-e újra. Ha nem vagy biztos benne, akkor szemétség lenne a részedről újra felszítani az érzéseit, majd ismét dobni. Mert onnantól kezdve már felelős vagy érte!
Ő nem volt belém szerelmes akkoriban... sőt, azt mondta, hogy még soha senkibe sem volt szerelmes 26 év alatt... szóval elfogadta a döntésem, de amúgy nem bántódott meg szerintem, csak annyit mondott, hogy már hárman szakítottak vele ugyanezzel a szöveggel....
Szóval mondjam meg neki, hogy szeretnék minél több időt vele tölteni? dehát most is így van, hétről hétre találkozunk. Azt megmondani neki, hogy szeretném, ha kialakulna köztünk valami mert érzek valamit iránta ÉS ezért akarok vele találkozgatni (továbbra is), felér egy szerelmi vallomással, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!