Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érettebb lányoknál már ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb lányoknál már ciki lenne így kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Huszonéves korosztályra gondolok, én 27 vagyok.

Ha mondjuk tetszenék neked, és valahol, mondjuk egy könyvesboltban odamennék hozzád és félmosollyal az arcomon ezt mondanám:

"Szia! Tudod van egy olyan mondás, hogy az ember ahhoz válik hasonlatossá, amiben gyönyörködik.

Ezek szerint én hasonlítok rád."

Ez nagyon rossz?:)

Esetleg előbb inkább váltsak vele pár mondatot, és aztán már poén lenne, ha mondanám valahogy így bevezetve, hogy

"Azért is szeretek olvasni, mert gyakran egész bölcs gondolatokkal találkozok."

És amikor kérdezi, hogy mint pl milyenekkel?

Akkor mondanám:)

2014. márc. 1. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom , én mindig az egyszerűség híve voltam első beszélgetéseknél és mindig be is vált. Nem találtam ki előre semmit csak mondtam amit jött, mert ha nem vagy nagyon jó egyből lerí hogy betanultad nem önmagadból jön.

F/21

2014. márc. 1. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Először sima beszélgetéssel érdemes kezdeni, mert rengeteg csaj van olyan zokni hogy össze sem tudná rakni ezt a fenti hasonlatot, és ezért biztos valami lélek turkász filozófusnak gondolna.

Amúgy jó dumád van :D

21F

2014. márc. 1. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát...én kiröhögnélek, ne haragudj.

Ezen nagyon érződik, hogy betanult szöveg, stb..: D

2014. márc. 1. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A sok büdös szmájlid is egyértelművé teszi emellett a szöveg mellett, hogy nem tudsz nőzni.

Egy nőnek nem egyértelművé kell tenni hogy odáig vagy a kinézetéért, mert ez taszító számára és megemeli az ő értékét valamint csökkenti a tiédet. Hanem állandó bizonytalanságban kell tartani, mert ez növeli a vonzalmát.

2014. márc. 1. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:

kösz utolsó

ez helyrebillentett

2014. márc. 2. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!