Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig a pontig nem ciki egy lánynak kezdeményezni, "udvarolni"?
Van egy pasi, aki már rég óta tetszik, de rám sem hederített egészen 2 héttel ezelőttig....Akkor egy buliban ő kezdeményezett, táncoltunk, iszogattunk, úgy éreztem, van esélyem. Hozzáteszem, hogy nem ismerjük egymást, alig váltottunk pár mondatot az életben.
3-4 nappal ezelőtt én kezdeményeztem azzal, hogy el kezdtem dumálni vele egyik közösségi oldalon. azt mondta, majd folytatjuk...azóta is várok...
Kérdésem: már itt semmit sem tehetek, várjak rá?Ha érdeklem, lép???
1. vagyok
Egyébként ma legalább 15-20 ilyen jellegű kérdés volt ahol a lányok akartak kezdeményezni. A Te kérdésed adta meg a végső ihletet, hogy véleménynyilvánítást kérjek.
A kérdésre Te is válaszolhatsz ha gondolod.
A címe: Miért van az, hogy mostanában a kérdések nagy részében a lányok kérnek tanácsot, hogy hogyan kezdeményezzenek a fiúk irányában?
6-os vagyok
Ezt úgy értettem, hogy kiírtam külön kérdésként 21.19 kor.
És elég érdekes válaszok jöttek be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!