Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Biszex vagy leszbikus lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomma kérdése:

Biszex vagy leszbikus lány van aki hozzám jönne?

Figyelt kérdés
Én csak boldog szeretnék lenni, és nem szeretném a környezetem tudtára adni hogy a pasik vonzanak, biztos van olyan okos, értelmes és kedves, csinos jóravaló lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. És együtt kéz a kézben boldogok lehetnénk! Hol találok ilyet kérlek szépen titeket hogy segítsetek! :(

2014. ápr. 6. 10:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is el tudtam mondani, és sokan mások is...nem élhetsz félelemben és titokban egész életedben...
2014. ápr. 6. 12:22
 12/22 A kérdező kommentje:

de én erre nem úgy tekintek mint félelem, mert igazából el se tudnám képzelni azt hogy én egy fiúval éljek együtt életem végéig

jo tudom, ez amit én akarok, nemigazán normális, de sztem remek lehetne, és nem is várom hogy ezt más megértse :(

2014. ápr. 6. 12:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Én megértem: úgy érzed, hogy nem mered felvállalni önmagad, ezért kerülőutakat próbálsz találni magadnak...meg lehet próbálni, csak ezek igen ritkán működnek.
2014. ápr. 6. 12:30
 14/22 A kérdező kommentje:
tudom, és hát köszönöm, amiket leírtál, de tényleg!
2014. ápr. 6. 12:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy leszbikus lány nem akar semmit egy fiútól, ebből adódóan a lelki része sem működne, csak mondom.

Ebbe max egy bi lány menne bele. De ha te meleg vagy, nem lennél boldog egy lánnyal.

2014. ápr. 6. 13:14
 16/22 A kérdező kommentje:
még nem voltam lánnyal
2014. ápr. 6. 13:19
 17/22 A kérdező kommentje:
nem értelek miért kell ilyet írnod.. de igazából sajnállak
2014. ápr. 8. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs szex nincs gyerek. Akkor hol lenne az idilli család, mit mondanál a szülőknek? Mondjuk ki lehet találni, hogy a lány meddő, és ha akarsz lurkót, ott az örökbefogadás, de az nem túl nagy macera? Plusz ha olyat akarsz, akit szeretsz is, ne egyből feleséget keress. Ismerkedni, barátkozni, hogy kialakuljon legalább a bizalom. És mi van ha mondjuk ő belemenne, de beleszeret egy lányba? Hárman fogtok lakni "én a feleségem és az unokahuga" címen? Vagy akkor válás?
2014. ápr. 10. 02:41
 19/22 anonim ***** válasza:
ha gondolod, beszélgethetünk, én ugyanilyen pasi vagyok, a fiúk jobban vonzanak szexuálisan, viszont érzelmileg, meg a nők szeretnék is velük kapcsolatot, de szeretnék családot és gyereket, feleséget, normális életet, csaképp őszintén és nem akarok bujkálni a párom előtt, hogy más vagyok
2014. ápr. 11. 20:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Sajnos nehéz szembenézni azzal, hogy melegként sok megkötés van a téren mennyire kell eltitkolni a magánéleted - legalábbis szerintem még a felvállalók többsége is csak barátoknak,családnak merte elmondani. Még ha találsz is valakit, aki hasonlóan gondolkodik mint te előbb utóbb mindkettők a saját neménél kötne ki - persze a külvilágnak tudtok mást mutatni. 24 éves vagyok én is aki a második diplomáját próbálja megszerezni és elhiheted átérzem a helyzetet :) Hogyanokra nem tudok választ adni azokat még én is javában keresem :D
2014. ápr. 12. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!