Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, Biszexualisok! Miert olyan nehez talalni megbizhato lany tarsakat?
Figyelt kérdés
Sajnos eddig csak rossz tapasztalatom volt..mindig a "buliba mutogatos nulla erzelem" lanyokkal talalkoztam...Nem bantom Oket csak szeretnek egy hosszabban tarto tarsat..persze nem egymas szabadsagat elveve..csak mondjuk heti egy ket tali,beszelgetesek...Mintha mar csak a mutogatom,hogy szeretem a lanyokat lenne..Persze nem baj vallalok en is,de ez a bulibol reszegen nulla erzelem egy kicsit faj nekem... :(2013. júl. 21. 15:11
1/7 anonim válasza:
Sajnos nincs más, társkeresőn keresgélj szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
Probaltam.. :(
2013. júl. 21. 16:34
4/7 A kérdező kommentje:
18 és Bp. :)
2013. júl. 21. 17:23
5/7 anonim válasza:
Én életemben nem voltam még meleg buliban meg bárban, társkeresőről csak itt olvastam, de 6 hónapja kapcsolatban vagyok életem szerelmével. Hogy hol ismertem meg? Egy közös barátnőnk mutatott be minket egymásnak. Szóval szerencsém volt. Sosem lehet tudni hol találja meg az ember a párját.
6/7 anonim válasza:
Én nem vagyok bulizós, se ivós, de én is hasonló lányokkal találkoztam eddig. :/ Szívesen megismerlek, találkozóban is benne vagyok. :)
19/L
7/7 A kérdező kommentje:
Utolso,ha gondolod irj privatot! :) Szivesen valaszolok Neked :)
2013. júl. 23. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!