Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi előtt mennyi alkoholt lehet/érdemes fogyasztanom?
Figyelt kérdés
Szóval elég gátlásos, meg félénk típus vagyok, és gondoltam, ha randi előtt benyomnék pár felest, az sokat segítene. Mit gondoltok erről? Segítene ez valamit? (F)2009. dec. 18. 23:05
11/15 A kérdező kommentje:
Jó, nem úgy gondoltam, hogy részegre iszom magam, csak éppen meglegyen a hangulat. Egyébként ez már a harmadik randi, és úgy ismerkedtünk meg, hogy mindketten - ő is - nagyon durván sokat ittunk. (szégyelli is magát miatta :)
2009. dec. 19. 11:34
12/15 A kérdező kommentje:
"Márpedig ha keveset iszol semmit nem használ, ha sokat akkor meg észre fogja venni és tuti nem lesz 2. randi."
A kettő (sok-kevés) között van egy vékonyka határ, nem? Na azt szeretném megtalálni.
2009. dec. 19. 11:37
13/15 anonim válasza:
Nemtom, mi olyan egetverően nagy baj abban, h ha iszik. Én speciel szeretek pezsgőzni első randin. Az nem baj, ha iszol, a találkozásnál ne legyen piaszagod :D Mondjuk a pizza mellé jó a sör vagy étterembe a bor, vagy akár fent lakáson a pezsgőzés :)) A lényeg h valamihez igyad a piát. Ne azt lássa h kiskulacsból, indok nélkül iszol, mert az már kicsit necces.
14/15 anonim válasza:
A sok alkoholfüggő... :)
Mást már nem is tudnak csinálni az emberek, csak inni.
15/15 anonim válasza:
igyál meg egy korsó sört! se többet, se kevesebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!