Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott randizni. Baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott randizni. Baj, ha ráhagyom a teljes szervezést?

Figyelt kérdés

Elhívott randizni egy srác,igent mondtam. Kérdezte, mihez lenne kedvem, de azt mondtam neki, hogy találjon ki valami jót. Hát végülis úgy döntött, hogy menjünk moziba, ha nekem is jó :D Oké, de azt nem beszéltük meg, h hova megyünk (mert több helyen is van a környéken) és azt sem, h mit nézünk, meg hogy mikor megyünk. Pár nap múlva megyünk, addig még beszélünk gondolom.

Arra gondoltam ráhagyok mindent, ő a pasi, ő hívott el :D Ez gond? Mert úgy hallottam, ez lenne a természetes... De azért azt sem akarom,h úgy érezze,h engem nem érdekel az egész, mert érdekel!

2014. ápr. 2. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
nem baj, de azért azt mond meg neki hogy mit szeretnél megnézni
2014. ápr. 2. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem azt azért egyeztessétek ,hogy te is milyen filmeket szeretsz mert most beültök egy horror filmre amiket te utálsz vagy bármilyen másra amit te például láttál és csak elalszol rajta az azért még sem a legjobb :) a többit meg nyugodtan bízd rá .. sztem felfogja magát találni ha már volt mersze elhívni :D
2014. ápr. 2. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A mozi klasszikusan rossz választás első randinak. Nem tudtok beszélgetni, nem ismeritek meg jobban egymást....
2014. ápr. 2. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:

3., mozi előtt és után nem tudunk beszélgetni?? Eleve az út a moziig 20 perc. És mozi után még sétálhatunk egyet, beszélgethetünk. Mivel úgy hívott el, hogy meg szeretne ismerni, nyilván azon leszünk, hogy megismerjük egymást. Az, hogy beülünk egy filmre, nem jelenti, hogy nem beszélgethetünk egész randi alatt.

Köszönöm az eddigi válaszokat, írjatok még. :D

2014. ápr. 2. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!