Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem haverja elhívott randizni. Mit gondoltok erről?
Megpróbálom röviden. Jártam Pistával 2 évig. Szakítottam vele 1 éve,mert részemről elmúlt a szerelem. Összetört a szíve,nagyon ki volt bukva,azóta is látszik rajta,h még mindig érez irántam,bár nagyon ritkán látjuk egymást és állítólag csajozik,kalandozik,de barátnője azóta sem volt. Nekem sem volt azóta senkim,de már nagyon vágyom valakire. Pistának van egy haverja: Géza. Nem nagy haverok,de jóban vannak,és csapattársak is. Gézán már a szakítás után láttam,h tetszem neki,sőt a kapcsolat alatt is,mikor meccseken találkoztunk (hisz ugye csapattársak...). És most megkeresett,elhívott randizni. Meglepődtem,de igent mondtam,mert eléggé bejön a srác. DE! Csak én gondolom,h ez kicsit szemét húzás tőlünk? Ez,hogy elhívott,arra utalhat,hogy komolyan gondolná velem? Hisz egy kis kalandért miért rúgná fel a haverságot? Meg mondjuk tudja,hogy nem vagyok könnyen kapható csaj... Mit gondoltok? Addig oké,hogy megismerjük egymást,de mivan ha kialakul valami? Ugyanúgy lejárok majd a kézimeccsekre,csak most másik fiúhoz? Elég furcsa ez :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!