Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitgondolna a legtöbb emberr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitgondolna a legtöbb emberr erről a megjelenésről? Fiúk/Lányok?

Figyelt kérdés
egyik osztálytársam talpig feketében van. Teljesen fiúsan viselkedik nem foglalkozik a sminkeléssel, csak néha. olyan zavaró... kicsit furcsa lány. úgy viselkedik mint 30 éves...pedig csak 16.
2009. dec. 18. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
"mindenkinek megvan a maga stílusa"
2009. dec. 18. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a legtobb ember azt gondolná róla, hogy depressziós és nem teljesen normális.

Én nem gondolom, tapasztalatból írom: Lehet benne valami, hogy lelkibeteg, gondjai vannak, nincs kedve semmihez, és ha taplig feketébe fog oltozni ezután is, duplán nem lesz! Az, hogy fiúsan viselkedik, nem sminkel stb. az már csak a stílusa, amit tiszteletben kell tartani mindenkinél!

De gondoljunk csak bele.. Azok a lányok, akik nem sminkelik magukat általában mindenkit zavarnak, de akik meg már meszelve vannak, azokat szépnek látjátok!

2009. dec. 18. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek :) Mindenki olyan amilyen, és emiatt nem szabad őt kritizálni. Ha ő így érzi jól magát, hát rajta :)

Nem tudom, fura mert velem szemben jön egy ember és nem látom meg a hibáit, csak úgy nézem. Nem keresek rajta pluszkilókat, nem nézem a haját, a sminkjét. Fura. Velem van a baj? Amúgy én minden embertípussal jóban vagyok, nem zavar ha az illető punk, és az sem ha plázacica. Szóval nemtom én kergültem-e meg de szerintem az úgy van helyén, hogy minden ember különböző, és ez így jó :)

2009. dec. 18. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen talán nem is baj, hogy nem foglalkozik sminkeléssel. amúgy szerintem ez valami kis feltűnni akarás, idővel kinövi
2009. dec. 18. 19:14
 5/10 A kérdező kommentje:
hm, még is nekem gyanus..egy kicsit.
2009. dec. 18. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Hogy nem sminkeli magát, az egy dolog. Ezt úgy mondod, mintha ez kötelező lenne ilyen korban :) Én nem vagyok ellen, ha egy lánynak jól áll, akkor igenis sminkelje ki magát, de nem kell túlzásba esni. Szóval csak okosan a smikkel :)

És hogy miért öltözik feketébe? Fogalmam sincs, de rengeteg féle oka lehet. Nem gondoltál rá, hogy esetleg megkérdezd őt, ha ennyire érdekel?

2009. dec. 18. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:

én 19 vagyok,még sose sminkeltem ki magam,nem is vágyom rá

mit értesz az alatt,h úgy viselkedik,mint egy 30éves?

a fekete ruha meg csak a stílusa,biztos rockot,v komolyzenét hallgat

2009. dec. 18. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

hm, még is nekem gyanus..egy kicsit.

Ezt hogy érted?Mit gyanítasz?

2009. dec. 18. 23:43
 9/10 A kérdező kommentje:

sosem neveti el magát, mindíg komoly arcot vág, és nem lehet vele poénkodni...

de a válaszolók észrevételei alapján mondtam h gyanusan viselkedik, ...talán tényleg van oké amiért kinéz ahogyan.

2009. dec. 19. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:

lehet lelki okai vannak a dolognak, szal'nemkéne b*szogatni a kinézete és a viselkedése miatt. ha ő nem akar veletek lenni, nem lesz. biztos vannak hozzá hasonló barátai sulin kívül.

tapasztalatból mondom. :) énis full feketébe jártam, senkivel nem beszéltem. ez annyiban változott meg, hogy sokkal extrémebben nézek ki. de ugyanugy kerülök mindenkit az osztályban...

2009. dec. 19. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!