Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan mondjam el neki szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban és már évekóta abba az osztályba járunk és nagyon tetszik nekem de nem tudom hogyan mondjam el neki.2014. ápr. 1. 14:13
1/3 anonim válasza:
Mondjuk ne az legyen az első szavad, hogy szeretlek. Hívd el valahová. Mondjuk fagyizni meg ilyenek. Ha bele megy már csak rajtad múlik, mert érdekled.
Csak megszólítani nehéz utána már minden megy magától :)
Sok sikert!
21/F
2/3 A kérdező kommentje:
Habár már ölelkeztünk meg pusziszkodtun (arcra) meg azért még beszélgettünk is.
2014. ápr. 1. 16:06
3/3 anonim válasza:
Fiatal lányoknál ez klasszikus barátzónát is jelenthet :)
Mindenképpen lépj az ügyben és derítsd ki hogy érez irántad, nehogy feleslegesen áltasd magad.
Hívd randira és minden ki fog derülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!