Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy nem szeretem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Gimnáziumba járok, megismertem egy kedves srácot az évfolyamról, nagyon jól el tudok vele beszélgetni, sok mindenben segít nekem, legyen az magánéleti probléma. Iskolaidőn kívül is szoktunk találkozni baráti társaságba. Az elmúlt egy hetekben feltűnt nekem, hogy nem csak barátként tekint rám. Kevesebbet találkoztam vele, emiatt facebookon egyre többet kezdtünk el írni. Bevallotta, hogy szeret, de nem merem neki megmondani, hogy csak barátként tekintek rá. Megbántani nem szeretném, komoly kapcsolatra pedig a szakításom miatt nem vagyok készen. Hogyan mondjam meg neki, hogy csak baráti kapcsolatot érzek iránta? 17/L2013. okt. 27. 02:39
1/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy az igazat mond, ne próbáld meg elferdíteni a mondókádat. Meg fogja érteni nyugodj meg. Főleg ha tényleg ennyire 'jóban' vagytok és jártok el együtt akkor végképp meg fogja érteni.
2/6 anonim válasza:
Próbáld finoman közölni vele, hogy nem tudsz rá másképp gondolni. Lényeg, hogy legyél vele őszinte. Majd kiheveri.
Nálam is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy a lány nem tudja, hogy többet érzek iránta. De tőle is elvárnám, hogy az igazat mondja, és ne vetítsen.
3/6 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen mond meg neki az igazat, mégpedig minél előbb. Mennél tovább húzod annál fájdalmasabb lesz neki. Elég, ha annyit mondasz, amennyit itt is leírtál. Nem kell magyarázkodnod.
4/6 anonim válasza:
Nem kell finomkodni, mert azt felreertheti es a vegen meg biztatasnak veszi. Ha jo a kapcsolatotok es mint mondod eltudsz vele beszelgetni, akkor mond meg neki hatarozottan es oszinten.
Ja es meg egy tanacs: lehet, jol esik neked, hogy korbeudvarol a srac, de ha barat akarsz csak lenni, akkor viselkedj baratkent es mar ahogy elkezd udvarolni a srac, akkor hutsd le a hangulatot. Ne kacerkodj vele, legyel te is szigoruan barat.
5/6 anonim válasza:
"Bocsi, de nem nézel ki elég jól!" Fő az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!