Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem? (padtársam)
Ugyan ebben a cipőben jártam Én is. Akkor nem mondtam meg neki.Aztán jó 20év múlva volt egy osztálytalálkozó és ott megmondtam(már rég családos vagyok). Az volt a válasza hogy "kár hogy csak most szólsz akár lehetett is volna valami" és jót nevettünk. Bár Én belül zokogtam.
Szóval vagy megmondod neki és legfeljebb nemet mond,vagy nem szólsz neki és életed végéig kattoghatsz hogy mi lett volna ha.....
Sok sikert!
3/4. vagyok. 15/F
de amúgy mondom, ha elutasít, akkor kettesben még nagyobb cumi lesz. Engem 2 éve (13 voltam, mint Te) este 10kor "dobott" a lány telefonon, ezt július elsején. Képzelheted milyen nyaram volt. Fel a fejjel öreg, és szerezd meg azt a lányt :D
De ha azzal menőzöl, hogy barátnőd van, személyesen tekerem ki a nyakad! Ha összejön, becsüld meg!
csak annyi, hogy ne stresszelj, de ne legyél túl laza se, az valami iszonyatosan idegesítő xD
ja és 13 évesen lehetőleg nyak fölött maradjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!